بازدید میدانی شهردار دماوند از محله روح‌افزا شهر دماوند/ دستورات لازم جهت رفع برخی از مشکلات صادر شد

شهردار دماوند پیرو نشست اخیر خود با جمعی از اهالی محله روح افزا، برای حل مشکلات شهروندان، به همراه جمعی از مسئولان واحدهای شهرداری از نقاط مختلف این محله بازدید کرد.

به گزارش  پایگاه خبری تارود،️️ در بازدید مهدی رضایی‌مهر شهردار دماوند از محله روح افزا، ضمن بررسی و اطلاع دقیق از مسائل و مشکلات مطرح شده، برخی از اهالی مطالبات و درخواست‌های خود را جهت رفع مشکلات موجود در حوزه‌های مختلف بیان کردند.

شهردار دماوند نیز در این بازدید، پس از گفت‌وگو با شهروندان، دستورات لازم را جهت رفع برخی از مسائل به مسئولان واحد‌های شهرداری صادر کرد.

از مهم‌ترین موارد مطرح شده در این بازدید می‌توان به تعریض معبر و رفع نقاط حادثه‌خیز و هدایت آب‌های سطحی جهت کاهش حوادث، احداث پیاده‌رو در ورودی محله، پیگیری برخی ساخت‌وسازها و امور شهرسازی در کمیسیون‌های مربوطه، رسیدگی با اولویت به امامزاده فضه خاتون و لکه‌گیری آسفالت معابر اشاره کرد.

با توجه به دستور شهردار دماوند در خصوص رسیدگی به موارد مطرح شده، مقرر شد که طبق‌ زمان‌بندی مشخص شده، اقدامات لازم از سوی واحدهای شهرداری اجرایی گردد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا