بازدید مسئولین از نانوایی‌ها شهرستان دماوند در راستای نظارت مستمر بر بازار/ معاون فرماندار دماوند: وضعیت نانوایی‌ها به روال عادی بازگشت/ هیچ‌گونه مشکلی در زمینه توزیع آرد و ارائه نان به شهروندان نیست

به دستور فرماندار شهرستان دماوند در راستای نظارت مستمر بر بازار و اطمینان از خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان و مسافران در شهرستان دماوند، جمعی از مسئولین با محوریت شرایط کنونی کشور، از واحدهای نانوایی سطح شهرستان دماوند بازدید به عمل آوردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، این بازدید با حضور فرزام معاون برنامه‌ریزی فرماندار شهرستان دماوند، محمدی نماینده اداره غله و اسماعیلی رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان دماوند صورت گرفت.

هدف اصلی این سرکشی، بررسی دقیق نحوه خدمات‌رسانی نانوایان به مردم و همچنین ارزیابی فرآیند توزیع آرد در واحدهای نانوایی بود.

بر اساس اظهارات نانوایان عزیز در جریان این بازدید، در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در زمینه توزیع آرد و ارائه نان به شهروندان گزارش نشده است.

لازم به ذکر است که در دو روز اول پس از تشدید شرایط، به دلیل افزایش ناگهانی تقاضا، شاهد تراکم و صف‌های نسبتاً طولانی در مقابل نانوایی‌ها بودیم، اما گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که از امروز وضعیت به روال عادی بازگشته و نانوایان با روال روزهای گذشته به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهند.

فرازم معاون فرماندار شهرستان دماوند تأکید کرد که با پایش مستمر بازار، با همکاری تمامی عوامل ستاد تنظیم بازار شهرستان دماوند، ثبات در تأمین و توزیع مایحتاج اساسی مردم حفظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا