بازدید میدانی و عملیاتی فرماندار شهرستان دماوند از محورهای هراز و فیروزکوه

فرماندار شهرستان دماوند در محورهای هراز، مشا، فیروزکوه، معابر اصلی شهرهای دماوند و رودهن بازدید میدانی و عملیاتی داشت.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند،  در پی تداوم بارش برف و همچنین اعلام آماده باش ستاد مدیریت بحران شهرستان، این بازدید از ساعت ۲۳:۰۰ روز چهارشنبه تا ۴:۰۰ بامداد روز پنجشنبه انجام شد.

با توجه به بار ترافیکی به وجود امده در محور هراز ‌و بروز مشکلاتی در عبور و مرور خودروها به دلیل بارش برف، با تلاش نیروهای راهداری وشهرداری رودهن در کمترین زمان ممکن نسبت به روان سازی مسیر اقدامات لازم انجام پذیرفت.

با توجه به کاهش دما و بارش برف در محورهای مواصلاتی شهرستان، تمام دستگاه‌های خدماتی، امدادی و انتظامی شهرستان دماوند به صورت کامل در آماده‌باش هستند تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

رانندگان محترم حتما دقت لازم را در انتخاب مسیر داشته باشند و ضمن همراه داشتن زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانه حین عبور از محورهای کوهستانی و منجمله محور هراز با احتیاط برانند.

از ابتدای بارش برف، عملیات نمک‌پاشی در سطح جاده‌ها و شهرهای شهرستان آغاز شده و در حال انجام است.

در حال حاضر، همه راه‌های مواصلاتی شهرستان باز است و تردد جریان دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا