بازدید سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران واحد صنایع تبدیلی و غذایی شهرستان دماوند

سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران واحد صنایع تبدیلی و غذایی شهرستان دماوند بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، سرپرست صنايع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به همراه کارشناسان در راستای شناسايي مشکلات و موانع تولید واحدهای تولیدی از واحد بسته بندی قند و شکر ميثم، شرکت صدف نارون پدر، شرکت البا گاز(آلتون) و شرکت کارا طعم سلامتی بازدید کرد و از نزدیک در جريان مشكلات و موانع تولید این شرکت‌ها قرار گرفتند.

حسین اردلانی سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در این بازدید گفت: توسعه صنايع تبدیلی و تکمیلی از اولویت‌های توسعه اقتصادی کشاورزی استان می باشد.

وی افزود: میتوان بسترهای لازم را برای جذب سرمایه گذاران فراهم آورد.

سرپرست مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: در سال تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرین این مدیریت با تمام توان در کنار تولید کنندگان، کشاورزان و کارآفرینان استان است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا