ایمن‌ سازی حومه مدارس شهرستان دماوند توسط شهرداری‌ ها

imen saziرئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند گفت: شهرداری‌های شهرستان دماوند اقدامات خوبی را در زمینه ایمن‌سازی حومه مدارس این شهرستان انجام دادند.

به گزارش تارود، داوود عبدالملکی امروز در حاشیه برگزاری همایش همیاران پلیس که به مناسبت هفته نیروی انتظامی با حضور 100 نفر از دانش‌آموزان مدارس شهرستان دماوند در سالن آمفی‌تئاتر کوثر دماوند برگزار شد، اظهار کرد: این همایش با حضور همیاران پلیس شهرستان دماوند و بخش رودهن برگزار شده است.

وی بیان کرد: خوش‌بختانه استقبال بسیار خوبی از همایش همیاران پلیس صورت گرفت و همه کسانی که دعوت شده بودند، در این همایش حضور پیدا کردند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند با بیان اینکه این همیاران در بسیاری از مواقع به خصوص در ایام عید نوروز ما را یاری می‌کنند، افزود: در این زمینه دانش‌آموزان همکاری‌های خوبی با پلیس راهور دارند که باعث کاهش میزان تصادفات نیز می‌شود.

عبدالملکی بیان کرد: هدف برگزاری این همایش، نهادینه کردن فرهنگ قانون راهنمایی و رانندگی در میان دانش‌آموزان با توجه به میزان سنی که دارند، است.

وی گفت: به مرور زمان که سن دانش‌آموزان افزایش پیدا می‌کند، اگر این قوانین را یاد بگیرند، می‌تواند در کاهش حجم ترافیک‌ها و تصادفات تأثیرگذار باشد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند با بیان اینکه از حیث دیگر ما از همیاران پلیس به عنوان رابط خود در میان خانواده‌ها و رانندگان استفاده می‌کنیم، تصریح کرد: آن‌ها وقتی که به عنوان سرنشین در کنار والدین خود قرار می‌گیرند، تذکراتی که مدنظر پلیس است و آن را قبلا آموزش دیده‌اند را ارائه می‌دهند.

عبدالملکی با بیان اینکه این تذکرات با احترام داده می‌شود، گفت: قطعا تذکرات کودکان و نوجوانان از جریمه کردن پلیس تأثیرگذارتر است و راهور این اعتقاد را دارد که می‌تواند با استفاده از همیاران پلیس در نظم ترافیک و کاهش تصادفات مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه در سال 89 آموزش همیاران پلیس در دماوند آغاز شد، بیان کرد: نخستین همایش در سال 91 با حضور همیاران برگزار شد؛ پلیس راهور در مدارس حضور یافت و دانش‌آموزان را با قوانین راهنمایی و رانندگی آشنا کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان دماوند با بیان اینکه در بحث سرویس مدارس به خوبی عمل کردیم، افزود: تقریبا در تمام مدارس از ابتدای صبح که دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند و ظهر که تعطیل می‌شوند، مأموران نظم معابر عمومی را در حومه مدارس ایجاد می‌کنند.

عبدالملکی با بیان اینکه شهرداری‌های شهرستان دماوند اقدامات خوبی را در زمینه ایمن‌سازی حومه مدارس انجام دادند، گفت: در شهر رودهن خط‌کشی و نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی انجام شده و شهرداری دماوند نیز در حال نصب آن است و امیدواریم بتوانیم در کاهش تصادفات شهرستان دماوند حرف نخست را بزنیم و میزان تصادفات را به صفر برسانیم.

وی با بیان از اصحاب رسانه به خاطر همکاری با پلیس راهور قدردانی می‌کنیم، تصریح کرد: آن‌ها پیام ما را به مردم منتقل می‌کنند و در شهرستان دماوند در بحث ترافیکی بازخوردها را به ما انتقال می‌دهند.

در این همایش، از رانندگان سرویس‌‌‌های مدارس، همیاران فرهنگی و دانش‌آموزان نمونه پلیس با اهدای لوحی از سوی معاونت پژوهش و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش و رئیس پلیس راهور ناجا تقدیر و تجلیل شد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا