ایمن‌سازی در محورهای وادان–صالح‌آباد و کیلان–ساران–ایوانکی با اجرای عملیات خط‌کشی/ افزایش دید رانندگان در شب

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان دماوند از اجرای طرح جامع ایمن‌سازی در محورهای وادان–صالح‌آباد و کیلان–ساران–ایوانکی خبر داد.

مهران جعفری‌فر با اعلام این خبر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تارود اظهار داشت: در راستای ارتقای ایمنی تردد و پاسخ به درخواست‌های مردمی، عملیات خط‌کشی طولی و عرضی مسیرهای مذکور در چند نقطه حادثه‌خیز اجرا شد. این اقدام باعث افزایش دید رانندگان، خصوصاً در ساعات شب و شرایط مه‌آلود می‌شود.

وی با بیان اینکه خط‌کشی محورهای بین‌شهری یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های کاهش تصادفات است، افزود: محورهای یاد شده به‌دلیل تردد بالا و قرار گرفتن در مسیر دسترسی روستاها و مناطق گردشگری، نیازمند توجه ویژه هستند و راهداری دماوند به‌صورت مستمر وضعیت ایمنی آنها را پایش می‌کند.

جعفری‌فر ادامه داد: در کنار خط‌کشی، سایر اقدامات نظیر نصب علائم هشداردهنده، ترمیم گاردریل‌ها، اصلاح نقاط پرخطر و اجرای شانه‌سازی نیز در برنامه راهداری شهرستان قرار دارد.

رئیس راهداری دماوند تأکید کرد: هدف نهایی ما ایجاد ترددی ایمن، روان و بدون حادثه برای رانندگان و ساکنان منطقه است و تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود، ایمنی محورهای شهرستان را به‌صورت مستمر ارتقا دهیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا