اهدای ۲۵۰ دست لباس گرم توسط خیرین انجمن حمایت از زندانیان دماوند به مددجویان ندامتگاه

سرپرست ندامتگاه دماوند گفت: باتوجه به فصل سرما و با همت خیرین انجمن حمایت از زندانیان شهرستان دماوند تعداد ۲۵۰ دست لباس گرم به مبلغ بیش از ۳۰ میلیون تومان به مددجویان ندامتگاه اهدا گردید.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، محسنی اظهار داشت: خوشبختانه با همت بلند خیرین شهرستان دماوند در گرهگشایی وحل مشکلات از نیازمندان که زبانزد عام وخاص بوده است و از مددجویان و خانوادهها نیازمند شهرستان که جزو ضعیفترین اقشار جامعه هستند به صورت مستمر ومکرردستگیری شده که این امرمتعاقباً موجب کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه و مشکلات خانواده زندانیان بوده است.
وی در پایان گفت: خیرین و نیکوکاران در کنار کمک به پرداخت بدهی و جریمه و آزادی زندانیان، علاقمند به اهدای لباس گرم ،کتاب وابزار آموزشی و… هستند و هیچ منعی برای این کمک ها وجود ندارد و انجمن حمایت شهرستان دماوند با آغوش باز از آنها استقبال می کند.
انتهاي پیام/


