امروز مخاطرات بسیاری جوانان را تهدید می‌کند/ اگر هنر عکاسی را در مسیر شناخت جایگاه ارزشمند سیدالشهدا(ع) قرار دهید، بسیار ارزشمند است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه امروز مخاطرات بسیاری جوانان را تهدید می‌کند، گفت: اگر هنر عکاسی را در مسیر شناخت جایگاه ارزشمند سیدالشهدا(ع) قرار دهید، بسیار ارزشمند است.

به گزارش پایگاه خبری تارود، حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری، امام جمعه موقت تهران در آیین اختتامیه دومین جشنواره کشوری عکس هدایت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اظهار داشت: ماه شعبان ماه پرواز‌های در اوج است و امام سجاد(ع) نماینده مکتب اهل بیت(ع) در پرورش این حقیقت است که از خداوند متعال چه و چگونه بخواهیم و دست انسان را برای ارتباط با خداوند متعال پر کرده است؛ صحیفه سجادیه کتاب ارزشمند و مقدسی است و جوانان باید از این چشمه عرفان و معنویت بهره‌مند شوند و ادب گفت و گو با خداوند متعال را بیاموزند.

وی در خصوص این جشنواره نیز ادامه داد: ضمن تشکر از همه دست اندرکاران این مراسم، امام حسین(ع) عشق مجسم است و عشق مشترک همه خوبان عالم است و از جمله جمع حاضر که دلداده سالار شهیدان هستید و این دل بسیار ارزشمند و قیمتی است و بدانید که هرچه داریم از امام حسین(ع) است.

این مقام مسئول با بیان اینکه زندگی امام حسین(ع) از اول تا آخر و تمامی لحظه‌ها سرشار از ویژگی‌های منحصربه فرد است، افزود: هر نوع نسبتی با امام حسین(ع) سازندگی دارد و برای دنیا و آخرت سرمایه است؛ غنیمت دنیا و آخرت در ارتباط با امام حسین(ع) و شناخت معرفت ایشان و هماهنگی با راه سیدالشهدا (ع) است.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به اینکه عالم جوانی و ارتباط این عالم با سیدالشهدا(ع) عالم خاصی است، افزود: اگر بتوانیم در جمع جوانان کشتی نجاتی فراهم کنیم تا زیرپرچم سیدالشهدا قرار گیرند، ارزشمند است چرا که امروز مخاطرات بسیاری جوانان را تهدید می‌کند چرا که این خطرها به دست خودشان در حال تحقق است و در هیچ زمان اینگونه نبوده که تنها راه نجات امام حسین(ع) است.

وی با بیان اینکه امام حسین (ع) راه نزدیک برای نجات است و انسان را متحول می کند، گفت: بشر را حضرت نجات خواهد داد و امام زمان(عج) با این پرچم جهان را به صلح و عدالت خواهد برد؛ هنر می تواند حسی را که در این مسیر احساس کرده‌اید با دیگران به اشتراک گذارید چرا که نسبت هنر و دین عالمی دارد و دراین میان نسبت هنر با سیدالشهدا(ع) قابل وصف نیست.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: مهم نیست هنر قدیم و یا جدید باشد مهم این است که تمامی هنرها در مقابل جایگاه سیدالشهدا (ع) سرتعظیم فرود می‌آورد؛ هنر عکاسی نیز هنر جالبی است چراکه این هنر مشاهده خوب، متفاوت دیدن، ماناسازی و گویاسازی امر صامت را می‌آموزد و اگر این هنر در مسیر شناخت جایگاه ارزشمند سیدالشهدا (ع) قرار دهید، بسیار ارزشمند است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا