اماکن ورزشی و خانه کشتی شهر رودهن مخروبه هستند/ فعالیت ۳۲ هیات ورزشی  در بخش رودهن

رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن با بیان اینکه اماکن ورزشی و خانه کشتی شهر رودهن مخروبه هستند، گفت: ۳۲ هیات ورزشی  در بخش رودهن فعالیت می‌کنند.

محمد سیفی در گفت‌وگو با خبرنگار  پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: تصدی اداره ورزش و جوانان رودهن در 28 اسفند 1399 تحویل گرفته شد و استخر و اماکن ورزشی و خانه کشتی همه مخروبه بودند اما مشکلات حوزه ورزش از دغدغه‌های این شهر است.

وی افزود: اداره ورزش رودهن محل استیجاری بود و نامه برای تخلیه داشت، از سوی دیگر 70 میلیون قبض آب و برق تحویل گرفتم و شرایط استخر به گونه‌ای بود که حتی شیرآلات نیز برده شده بودند.

رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن گفت: برای رفع این مشکلات فقط توانستم با مدیرکل وقت و مسئولان شهرستانی و بخشدار مکاتبه کنم و در قالب ماده 27 فقط یک نفر شرکت کرده بود که مخالفانی داشت و به سرانجام نرسید.

سیفی ادامه داد: امید است مجددا با پیگیری‌های اداره کل و یک میلیارد تومانی که تقبل کرده است بتوانیم استخر را راه اندازی کنیم اما متاسفانه بیش از 3 میلیارد تومان هزینه آن تخمین زده شده است.

وی تصریح کرد: حدود 16 سال است که زمین چمن مستعمل شده اما طبق قوانین باید به مزایده می‌گذاشتیم و فردی با 32 میلیون تومان برنده شد که باعث گرانی ورزش و نارضایتی مردم شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن گفت: علیرغم مخالفتها با واگذاری هزینه کردیم و اکنون با نظر مساعد مدیرکل مقرر شد خانه کشتی را با قیمت کارشناسی برای توسعه ورزش کشتی در اختیار هیات ورزشی قرار دهیم.

سیفی عنوان داشت: 32 هیات ورزشی در رودهن وجود دارد و از قهرمانانی در کاراته و رزمی و بوکس برخورداریم، فردا رئیس فدراسیون بوکس به شهرستان دماوند می‌آید و از کمربند قهرمان قهرمانان در شهرستان رونمایی می‌شود و طی یک ماه آینده مسابقاتی در سطح ملی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در رشته‌های شنا، تیراندازی، فوتبال، والیبال و… نیز قهرمانان و تیم‌های خوبی در رودهن داریم.

رئیس اداره ورزش و جوانان رودهن ادامه داد: در خصوص زمین چمن معاون مدیرکل ورزش و جوانان قول مساعد داده بود و چمن به ما هدیه داده شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا