امام جمعه دماوند: مسجد سنگر اسلام است و مقاومت متعلق به همه مسلمانان/ آمریکا سابقه‌ای طولانی در عهدشکنی دارد و کشورهای اسلامی نباید به وعده‌های او اعتماد کنند/ ملت ما هرگز به ریسمان پوسیده دشمن آویزان نخواهد شد

امام جمعه دماوند با بیان اینکه آمریکا سابقه‌ای طولانی در عهدشکنی دارد و کشورهای اسلامی نباید به وعده‌های او اعتماد کنند، گفت: ملت ما هرگز به ریسمان پوسیده دشمن آویزان نخواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم فتاح‌دماوندی در خطبه‌های نماز جمعه دماوند، ضمن سفارش به تقوای الهی، بر نقش محوری مساجد در حفظ و گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدی تأکید کرد و حمایت از جبهه مقاومت را دفاع از همه انسانیت دانست.

وی در سخنانش با اشاره به گرامیداشت ۲۶ مرداد، سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی در سال ۱۳۶۹، گفت: روز آزادگان را به دلیرمردان آزاده دماوندی که با استقامت خود دشمن بعثی را حقیر کردند، تبریک می‌گوییم. نسل جدید باید از خاطرات و فداکاری‌های آزادگان درس بگیرد و هنرمندان آثار فاخر در این زمینه خلق کنند.

وی همچنین والدین آزادگان را شریک در اجر دوران اسارت فرزندان‌شان دانست.

فتاح‌دماوندی سی‌ام مرداد، روز جهانی مسجد را یادآور شد و مهم‌ترین کارکرد آن را مرکز تبلیغ اسلام، مبارزه با کفر و نفاق و حمایت از مستضعفان عنوان کرد.

او تأکید کرد: مساجد باید محل برائت از طاغوت‌ها باشند و علاوه بر بُعد سیاسی، در امور فرهنگی، اجتماعی و خدماتی فعال عمل کنند. برنامه‌های جذاب معنوی، فعالیت قرآنی مستمر و میدان دادن به جوانان، رمز جذب نسل جدید به مساجد است.

امام جمعه دماوند همچنین بر آمادگی مساجد برای خدمت‌رسانی در حوادث غیرمترقبه و تجهیز آن‌ها به امکانات ضروری تأکید کرد.

وی در بخش بین‌الملل خطبه‌ها به سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور به لبنان و عراق پرداخت و آن را نشانه هوشمندی جمهوری اسلامی در حفظ امنیت منطقه دانست.

او گفت: مقاومت، متعلق به شیعه و سنی و مدافع انسانیت است؛ جمهوری اسلامی از حماس و حزب‌الله حمایت می‌کند و در برابر اشغالگری صهیونیست‌ها می‌ایستد. آمریکا سابقه‌ای طولانی در عهدشکنی دارد و کشورهای اسلامی نباید به وعده‌های او اعتماد کنند.

فتاح‌دماوندی با اشاره به کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ افزود: ملّت ایران تجربه تلخ اعتماد دکتر مصدق به آمریکا را فراموش نکرده است. امروز هم آمریکا همان آمریکای دیروز است و ملت ما هرگز به ریسمان پوسیده دشمن آویزان نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا