اقامه نماز عید سعید فطر در دماوند/ امام جمعه دماوند: عید فطر دلیلی برای ترس دشمنان اسلام است

نماز عید سعید فطر با حضور گسترده مردم پنج شهر شهرستان دماوند برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، با حضور پرشور و گسترده مردم نمازگزار شهرستان دماوند نماز عید سعید فطر اقامه شد و مردم متدین شهرستان دماوند در پنج شهر و روستاهای تابعه با حضور در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای باز مناطق مختلف نماز عید فطر را اقامه کردند و این عید سعید را گرامی داشتند.

این مراسم در شهر های دماوند، کیلان، آبسرد، رودهن و آبعلی و روستاهای شهرستان دماوند بر پا گردید.

حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند در خطبه‌های نماز عید سعید فطر در مسجد جامع دماوند اظهار داشت: عید سعید فطر وحدت مسلمین و روز اجتماع و عزت آن ها است.

وی افزود: باید از فرصت تجمع مسلمانان در عید فطر برای بیدار کردن وجدان های خفته و حساس کردن مسلمانان به مسائل مهم جهان اسلام استفاده کرد.

امام جمعه دماوند گفت: همه از جمله روشنفکران، علما، نویسندگان، اصحاب رسانه و سیاسیون جهان اسلام باید مسائل مشترک و مهم اسلامی را شناسایی و برای حل آن برنامه ریزی کنند.

فتاح دماوندی بیان کرد: دشمن از وحدت و یکپارچگی ما مسلمانان ترس دارد و حفظ وحدت عامل حفظ جان، مال و ناموس مسلمین است.

وی تصريح کرد: کسانی که خواسته و ناخواسته بر طبل تفرقه و کینه دوزی بین مسلمین می کوبند عملا به پیاده نظام دشمنان اسلام تبدیل شده اند.

امام جمعه دماوند عنوان کرد: روز معلم را به همه اساتید و معلمان عزیز شهرستان دماوند تبریک عرض میکنم و از جامعه آموزش و پرورش و پژوهش شهرستان قدردانی میکنم.

فتاح دماوندی ادامه داد: روز کارگر را مجددا به همه کارگران محترم شهرستان تبریک عرض میکنم و از تلاشهای آنان تشکر میکنم.

وی تصريح کرد: معلمین و اساتید عزیز شهرستان دماوند با جهاد تبیین، شبه های فکر و عقیدتی را از ذهن دانش آموزان و دانشجویان برطرف کنند.

امام جمعه دماوند گفت: روشنگری در جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی جهاد امروز آموزگاران پر تلاش شهرستان دماوند است.

فتاح دماوندی عنوان کرد: تبیین حقانیت اسلام و انقلاب و تشریح موفقیت های نظام اسلامی و امید دادن به نسل نوجوان و جوان درباره آینده ایران خواسته امام و شهدا از متولیان متولیان آموزش و پرورش کشور است.

وی گفت: ما برای رسیدن به قله های پیشرفت و همه جانبه به علم، ایمان و عدل نیاز داریم و دانش آموزان ما باید عالم، عادل و مومن پرورش و تربیت شوند

.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا