افتتاح 79 پروژه عمرانی، خدماتی، گردشگری و آموزشی به‌مناسبت هفته دولت در دماوند

فرماندار شهرستان دماوند از افتتاح 79 پروژه عمرانی، خدماتی، گردشگری و آموزشی به‌مناسبت هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، رضا طاهرخانی در نشست خبری با اصحاب‌ شهرستان دماوند اظهار داشت: در هفته دولت 79 پروژه قابل افتتاح روستایی و شهری در سطح شهرستان داریم و اعتبار برای این پروژه‌ها 370 میلیارد و 544 میلیون تومان می‌باشد.

وی افزود: در حوزه توسعه و تقویت و تجهیز زیرساخت‌ها 29 پروژه با اعتباری بیش از 19 میلیارد تومان، در حوزه عمران 38 پروژه با بیش از 199 میلیارد تومان اعتبار، یک پروژه در حوزه اقتصاد با 81 میلیارد تومان اعتبار، در حوزه صنعت 2 پروژه با 21 میلیارد تومان اعتبار و درحوزه گردشگری 2 پروژه با اعتبار 2 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار دیده شده است.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: همچنین در حوزه آموزش 3 مدرسه آماده برای افتتاح وجود داشت اما دو مدرسه کاملا آماده نبودند و اصراری هم برای افتتاح آنها نداریم اما یک پروژه که کاملا آماده افتتاح است را در برنامه قرار دادیم و یک پروژه آموزشی با اعتبار 13 میلیارد تومانی آماده افتتاح در هفته دولت می‌باشد.

طاهرخانی ادامه داد: در حوزه بهداشت 2 پروژه با اعتبار 2 میلیارد تومان و در حوزه فرهنگ و ارشاد یک مجتمع هنری فرهنگی رسالت کیلان با 32 میلیارد تومان اعتبار دیده شده است، با افتتاح این پروژه‌ها 755 نفر مشغول به کار می‌شوند.

وی تصریح کرد: 8 پروژه در بخش مرکزی و 9 پروژه در بخش رودهن شهرستان دماوند افتتاح می‌شود که تفکیک مبالغ اعتباری در بخش مرکزی 5 میلیارد و 230 میلیون تومان و در بخش رودهن 25 میلیارد تومان می‌باشد.

فرماندار شهرستان دماوند  بیان داشت: در هفته دولت برنامه‌های مختلفی اعم از غبارروبی مزار شهدا و تجدیدمیثاق با آرمان‌های امام راحل فردا در مرقد امام برگزار خواهد شد.

طاهرخانی گفت: 14 شهید کارکنان دولت در شهرستان دماوند وجود دارد که قطعا یادواره شهدای کارکنان دولت در شهرستان دماوند طی هفته دولت برگزار خواهد شد.

انتهاي پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا