افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی در روستاهای لومان، گرمابسرد، سربندان و جابان با اعتباری بالغ بر ۷۹ میلیارد ریال

فرماندار شهرستان دماوند از بهره برداری و افتتاح پروژهای عمرانی در چهار روستای بخش مرکزی دماوند به ارزش بیش از ۷۹ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در ششمین روز از بهار انقلاب، فرماندار شهرستان دماوند به همراه بخشدار مرکزی، رئیس جهاد کشاورزی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و رئیس شورای بخش دماوند با حضور در روستاهای لومان، گرمابسرد، سربندان و جابان از پروژه های عمرانی این روستاها، شامل زیرسازی، آسفالت و جدول گذاری معابر توسط مسئولین شهرستان مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.

گفتنی است اعتبار کلی این پروژه ها که شامل ۵ هزار و ۱۴ متر جدول گذاری و زیرسازی و آسفالت میباشد با هزینه ایی بالغ بر ۷۹ میلیارد ریال انجام شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا