افتتاح شرکت تولیدی ایستا دژ سازه در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند

طرح صنعتی شرکت تولیدی ایستا دژ سازه در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند افتتاح و بهره‌برداری شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، همزمان با ششمین روز از هفته دولت در شهرستان دماوند با حضور منصوری استاندار تهران و جمعی از مسئولان‌ شرکت ایستا دژ سازه تولید کننده اسکلت‌های پیش ساخته فلزی، صنعتی و ساختمانی در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند افتتاح شد.

عملیات ساخت پروژه طرح صنعتی شرکت ایستا دژ سازه در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند در سال ۹۸ آغاز شد و همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

این پروژه در زمینی به مساحت ۴۶۰۰ متر مربع و زیربنای ۱۸۹۱ متر مربع با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد تومانی احداث شده است که در مجموع برای ۲۰ نفر اشتغالزایی کرده است.

*محیط اطراف شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند در صورت امکان‌پذیر بودن براساس مصوبه دولت توسعه پیدا کند

محسن منصوری، استاندار تهران در این مراسم افتتاحیه اظهار داشت: محیط اطراف شهرک صنعتی دماوند باید بررسی شود تا اگر امکان توسعه دارد از محل مصوبات جدید طرح توسعه دنبال شود.

وی افزود: شهرک صنعتی دماوند به لحاظ زیرساخت‌ها و ظرفیت‌ها و دسترسی‌ها به حوزه تهران و بازار مصرف نقطه ممتازی است و از این حیث توسعه آن اهمیت دارد.

استاندار تهران گفت: اخیرا مصوبه‌ای از دولت گرفته‌ایم که امکان توسعه هر شهرک صنعتی تا ۳۰۰ هکتار را دولت به استان تهران واگذار کرده است، این مصوبه را در جایی مثل دماوند که امکان توسعه دارد می‌توان استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا