اعطای مدرک دوره كلاس داوري فوتسال درجه ٣ بهمناسبت هفته تربیتبدنی در دماوند

مدرک دوره كلاس داوري فوتسال درجه ٣ به شرکت کنندگان همزمان با هفته تربیتبدنی و ورزش در شهرستان دماوند اعطا شد.
به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، این مراسم با حضور احمد یزدانی معاون اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند، محمود شاهبندی رئیس هیات فوتبال شهرستان دماوند و اعضای هیات فوتبال در سالن ورزشی دانشگاه پیام نور دماوند برگزار گردید.
شاهبندی، رئیس هیات فوتبال شهرستان دماوند اظهار داشت: یک دوره کلاس داوری درجه سه فوتسال در تیرماه با حضور ارز پیما مدرس فوتبال برگزار کردیم.
وی افزود: روز جمعه به مناسبت هفته تربیت بدنی و روز مربی مراسم اهدای حکم شرکت کنندگان در دوره مذکور برگزار شد که امید است از ظرفیت این افراد در بخش بانون و آقایان در زمینه داوری در شهرستان استفاده کنیم.
رئیس هیات فوتبال شهرستان دماوند بیان کرد: امیدواریم ورزشکاران از شهرستان دماوند در کلاسهای دانشافزایی و داوری و مربیگری بیشتر شرکت کنند تا استعدادیابی کرده و در مسابقات از آنها استفاده کنیم.
انتهای پیام/














