اعتیاد و بیکاری اصلی‌ترین عامل طلاق در شهرستان دماوند/ راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در دماوند

خبرگزاری فارس: رئیس جدید اداره بهزیستی شهرستان دماوند معرفی شدرئیس بهزیستی شهرستان دماوند گفت: اعتیاد، بیکاری، نابسامانی مالی و تحمل کم و انتظارات بالا توسط زوجین را به ترتیب از دیگر عوامل طلاق در شهرستان دماوند است.

محمود حسین‌آبادی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تارود با اشاره به راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در شهرستان دماوند، اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی این اورژانس، جمع‌آوری بزهکاران و افرادی از قبیل دختران فراری، متکدیان، افراد معتاد که می‌توانند منشأ آسیب‌های اجتماعی در جامعه باشند، است.

وی افزود: افراد پس از تحویل به اورژانس اجتماعی، به ستاد پذیرش متمرکز در تهران یا همان ستاد هماهنگی اعزام و پس از تشکیل پرونده و حکم دادگاه به مرکز بازپروری و یا شبانه‌روزی معرفی می‌شوند.
رئیس بهزیستی شهرستان دماوند بابیان اینکه مردم برای معرفی افراد آسیب‌رسان می‌توانند با شماره تلفن 123 بهزیستی تماس بگیرند، خاطرنشان کرد: در این موارد، خودروی سیار اورژانس اجتماعی که شامل یک مددکار و یک روانشناس است، برای جمع‌آوری این فرد در محل حاضر می‌شود.
حسین‌آبادی با اشاره به وجود اتاق قرنطینه در مکان بهزیستی شهرستان دماوند برای افرادی که جامعه را در معرض آسیب‌های شدید اجتماعی قرار می‌دهند، توضیح داد: کودکان خیابانی، دختران فراری و  افراد مبتلابه همسر آزاری، کودک‌آزاری و خودکشی در این اتاق نگهداری می‌شوند و بسته به آسیبی که به آن دچار هستند به مراکز مشاوره خانواده یا کمپ‌های ترک اعتیاد ارجاع داده می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان آسیب‌های اجتماعی به حداقل می‌رسد، تصریح کرد: در ماه رمضان امسال خوشبختانه موردی از کودک‌آزاری، خودکشی، همسر آزاری در سطح شهرستان دماوند وجود نداشته است.

رئیس بهزیستی شهرستان دماوند افزایش طلاق در شهرستان دماوند را یک معضل اساسی برشمرد و بیان کرد: بیشتر آمار طلاق در شهرستان دماوند مربوط به مهاجران است و آمار طلاق در این شهرستان نسبت به دیگر آسیب‌های اجتماعی از میزان بسیار بالاتری برخوردار است.

*طرح امین موقت برای خانواده‌های متقاضی فرزندخواندگی

حسین‌آبادی اعتیاد را عامل اصلی طلاق در شهرستان دماوند برشمرد و افزود: بیکاری، نابسامانی مالی و تحمل کم و انتظارات بالا توسط زوجین را به ترتیب از دیگر عوامل طلاق در سطح این شهرستان می‌باشد و متأسفانه مهاجرت از روستا به شهر نیز باعث کمرنگ شدن ارتباطات سنتی و ریش‌سفیدی بزرگ‌ترها در خانواده می‌شود و کانون خانواده به جدایی کشیده می‌شود.
وی به مشاوره قبل از ازدواج و غربالگری ژنتیک توسط این اداره اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از علل طلاق عدم آگاهی از بچه‌دار شدن است که در حال حاضر فرزندخواندگی در شهرستان دماوند موردپذیرش مردم واقع‌شده است که بیشتر افراد به جنسیت دختر و شیرخوار بودن فرزند تأکیددارند.
رئیس بهزیستی شهرستان دماوند با بیان طرح امین موقت برای خانواده‌هایی کودکی را به فرزندی قبول می‌کنند، توضیح داد: در این طرح ابتدا فرزند به‌صورت موقت در اختیار این خانواده قرار می‌گیرد و پس از پذیرش بین کودک و خانواده، مرحله فرزندخواندگی ایجاد می‌شود.
وی یکی دیگر از معضلات جامعه را مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌های صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: این نوع مواد در مدت‌زمان کوتاهی باعث تخریب اعصاب و روان خواهد شد که خوشبختانه در شهرستان دماوند روان‌گردان‌های اعصاب و روان مشاهده نشده است.
به گزارش تارود ارائه خدمات رایگان مشاوره و فیزیوتراپی، تجلیل از روسای ادارات در هفته مبارزه با دخانیات، برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران و اجرای حرکت نمادین مهدهای کودک با شعار «همه باهم می‌توانیم»، برگزاری کارگاه آموزشی محیط کار، بازدید از مددجویان، ارائه خدمات رایگان فیزیوتراپی در مجتمع خدمات بهزیستی حورا، افتتاح ساختمان گروه همیار کلینیک یاری‌رسان مهر از مهم‌ترین برنامه‌های هفته بهزیستی در شهرستان دماوند بود؛ همچنین اداره بهزیستی شهرستان دماوند یک هزار و 400 نفر در حوزه توان‌بخشی، 480 نفر خانواده در حوزه اجتماعی و 320 خانواده را در حوزه پیشگیری حمایت کرده و افراد معتاد را برای ترک اعتیاد به پنج کمپ مجاز در رودهن دماوند و جابان معرفی می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا