استفاده از ظرفیت خیرین جهت تجهیز بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند/ اولویت دولت سیزدهم ارائه خدمات درمانی مطلوب است

فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به فعالیت های گسترده بیمارستان حضرت فاطمه(س) در زمینه بروزرسانی تجهیزات، احداث و تکمیل پروژه های جدید گفت: اولویت دولت سیزدهم ارائه خدمات درمانی مطلوب است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، عصر امروز رئیس و هیئت امنای بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند با حضور در فرمانداری، با رضا طاهرخانی، فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

طاهرخانی، فرماندار دماوند در این دیدار از خدمات رسانی بیمارستان‌ فاطمه زهرا(س) در تمام حوزه‌های سلامت به ویژه همکاری در ایام شیوع بیماری کرونا تشکر و قدردانی کرد.

وی افزود: با توجه به تراکم جمعیت و نیاز منطقه، ضروری است هر چه سریعتر عملیات تکمیلی بیمارستان به اتمام برسد تا بتوانیم به مردم خدمت نماییم.

فرماندار دماوند با اشاره به فعالیت های گسترده بیمارستان حضرت فاطمه(س) در زمینه بروزرسانی تجهیزات، احداث و تکمیل پروژه های جدید گفت: اولویت دولت سیزدهم ارائه خدمات درمانی مطلوب است.

طاهرخانی ضمن تقدیر از نیکوکاران حوزه سلامت، استفاده از ظرفیت خیرین را مهم دانست و تصریح کرد: امیدواریم با تجهیز بیمارستان و استفاده از خیران، شاهد تحقق اهداف حوزه سلامت و افزایش سطح رضایتمندی در بین مردم شهرستان دماوند باشیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا