اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند با توجه به کمبود امکانات به‌خوبی با سودجویان زمین‌خواران برخورد می‌کند

دادستان دماوند گفت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند با توجه به کمبود امکانات به‌خوبی با سودجویان زمین‌خواران برخورد می‌کند.

به گزارش  پایگاه خبری تارود دماوند، در چهارمین روز از هفته منابع طبیعی و آبخیزداری با عنوان منابع طبیعی، حفاظت و قانون ریاست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند با دادستان و رئیس دادگستری دماوند دیدار کردند.

در این ديدار به همراه جمعی از پرسنل جهت عرض تبریک به مناسبت این روز و ارائه گزارشی در زمینه اقدامات حفاظتی و حقوقی پرداختند.

در دیدارهای جداگانه دادستان و ریاست دادگستری ضمن تبریک هفته منابع طبیعی و آبخیزداری از عملکرد منابع طبیعی در برخورد با زمین خواران و حفاظت از انفال ابراز خرسندی نموده و مراتب تقدیر خود را از رفع تصرفات و حفاظت از عرصه منابع طبیعی اعلام کرد.

دادستان دماوند گفت: منابع طبیعی با توجه به کمبود امکانات به‌خوبی توانسته است راه را بر سودجویان و متخلفین ببندد.

در این نشست جویباری ریاست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند نیز ضمن تشکر از حمایت ویژه مسئولان قضایی نهایت تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا