اخذ مجوز تشکیل هیئت‌های مذهبی برای ندامتگاه دماوند/ این اقدام با هدف برگزاری مراسم‌های مذهبی و حفظ ارزش‌های اسلامی انجام شد

رئیس ندامتگاه دماوند از اخذ مجوز تشکیل هیئت‌های مذهبی برای ندامتگاه با هدف برگزاری مراسم‌های مذهبی، ارتقاء بنیه اعتقادی و حفظ ارزش‌های اسلامی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، جمالیان در گفتگویی اظهار کرد: در راستای برگزاری مراسم‌های مذهبی، ارتقاء بنیه اعتقادی، حفظ ارزش‌های اسلامی و قرار گرفتن گروه‌های هدف در مسیر روشنایی بخش قرآن کریم و اهل بیت (ع) با پیگیری‌های واحد فرهنگی و تربیتی ندامتگاه دماوند و تعامل و همکاری با اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند، این مرکز موفق به کسب مجوز تشکیل هیئت‌های مذهبی با عنوان هیئت محبان اهل بیت (ع) گردید.

وی افزود: با برگزاری مراسم بزرگداشت مناسبت‌های اسلامی همچون ایام سوگواری و جشن‌های معصومین (ع)، من است های انقلاب اسلامی و عمق بخشیدن به ایمان گروه‌های هدف در ابعاد اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی و … می‌توان در جهت احیای فریضه مهم معنوی و مذهبی امربه‌معروف و نهی از منکر گام‌های مؤثر و مهمی برداشت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا