اخذ مجوز افزایش 200 تخت در بیمارستان سوم شعبان دماوند طی سفر رئیس جمهور/ در مرحله اول افزایش 25 تخت در بیمارستان سوم شعبان با اعتبار 75 میلیارد تومان نهایی خواهد شد

نماینده شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی از اخذ مجوز افزایش 200 تخت در بیمارستان سوم شعبان دماوند طی سفر رئیس جمهور خبر داد و گفت: در مرحله اول افزایش 25 تخت در بیمارستان سوم شعبان با اعتبار 75 میلیارد تومان نهایی خواهد شد.

سید احمد رسولی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: محور آبسرد کیلان ایوانکی تبدیل به محور مرگ شده است چراکه مرتبا موجب تلفات جانی مردم می‌شود، اعتبار موجود است اما نمی‌دانیم مسئولان چه زمانی کار را شروع می‌کنند.

وی افزود: محور وسکاره جورد نیز مقرر بود که تکمیل شود، 50 میلیارد تومان برای شهرستان دماوند و بخشی برای رودهن در نظر گرفته شده است.

نماینده شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص تصفیه خانه‌های رودهن بومهن طی بازدید انجام شده، امید است تصفیه خانه مهرآباد نیز تا دهه فجر افتتاح شود.

رسولی‌نژاد ادامه داد: برای لایروبی رودخانه‌ها 160 میلیارد تومان نیاز داریم، در سیل اخیر مرداد 5000 هزار میلیارد تومان خسارت به فیروزکوه و 2000 میلیارد خسارت به دماوند وارد شد.

وی تصریح کرد: در آبخیزداری نزدیک به 200 هزار هکتار مراتع و منابع طبیعی در دماوند وجود دارد در حالی که کل اعتبار ملی و … که اختصاص داده‌اند 5 میلیارد تومان است آن هم در منطقه‌ای که مرتبا هشدار هواشناسی صادر می‌شود.

نماینده شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: نگران دو شهرستان در زمان حوادث طبیعی هستیم و باید برای آبخیزداری و لایروبی اعتبارات استانی و ملی دیده شود.

رسولی‌نژاد با بیان اینکه شهرستان‌های شرق و غرب و شمال و جنوب استان تهران باید از تهران جدا شده و هر کدام به یک استان تبدیل شوند گفت: تا زمانی که کنار تهران باشیم با مشکلات زیادی روبرو هستیم، شهرستان‌های استان تهران در کل کشور از حیث اعتبارات پایین‌ترین رتبه‌ها در کشور را به خود اختصاص داده‌اند که موجب عدم توسعه شهرستان‌ها می شود لذا باید به هر شکل ممکن از تهران جدا شویم.

وی عنوان داشت: شهرهای دماوند، فیروزکوه، رودهن و آبعلی از محورهای مواصلاتی و در مسیر یک یا دو جاده بین‌المللی و ترافیکی هستند و شهرداران باید جور شهرهای دیگر را بکشند، دو شهر دیگر آبسرد و کیلان محور اصلی استانی و پرتردد هستند که بار سنگینی را بر دوش دارند که باید فکری به حال آنها شود.

نماینده شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور دستور داده که پروژه‌های مسکن مهر باید تا پایان امسال به اتمام برسند اما عملکرد وزارت راه و شهرسازی نشان می‌دهد که امسال نیز نهایی نمی‌شود و باید دعا کنیم که تا سال آینده تمام شود.

رسولی‌نژاد بیان کرد: کلانتری مسکن مهر گیلاوند دماوند با 600 میلیون تومان نهایی می‌شود اما دو سال است که با 200 میلیون به اتمام نرسیده است، حجم و میزان جمعیت ضرورت ایجاد این کلانتری را دو چندان می‌کند.
رسولی‌نژاد تصریح کرد: بیمارستان سوم شعبان دماوند در مسیر دو محور هراز و فیروزکوه قرار داشته و تا تهران 15 کیلومتر فاصله دارد و در مواقع حوادث جاده‌ای و بحران زمستانی امکان امدادرسانی با هلیکوپتر نیست.

وی بیان داشت: این بیمارستان در حال حاضر دارای 85 تخت است که در سفر رئیس جمهور مجوز افزایش آنها به 200 تخت را گرفتیم، در یک مرحله باید 25 تخت اضافه شود که قول می‌دهیم با 75 میلیارد تومان نهایی شود.

نماینده شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: شهر بزرگی همچون رودهن با 100 هزار نفر جمعیت فاقد حتی یک مرکز درمانی مناسب است و باید در رودهن نیز یک سایت اداری داشته باشیم.

رسولی‌نژاد اظهار داشت: در سیل اخیر ماشین آلات رودهن و دماوند آسیب جدی دیدند که باید به این موضوع نیز رسیدگی شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا