اجرای پویش بی زباله و پاکسازی نقاط آلوده در روستای جابان دماوند/ ساخت و سازهای غیر مجاز خارج از محدوده شهری و روستایی عامل پراکندگی زبالههاست

رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از پویش بی زباله و پاکسازی نقاط آلوده در روستای جابان خبر داد و گفت: ساخت و سازهای غیر مجاز خارج از محدوده شهری و روستایی عامل پراکندگی زبالههاست.
به گزارش پایگاه خبری تارود، نقی میرزاکریمی اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات کارگروه مدیریت پسماند فرمانداری شهرستان و با هماهنگی این اداره ، طرح پویش بی زباله و پاکسازی نقاط آلوده توسط عوامل دهیاری روستای جابان انجام شد.
وی ادامه داد: برخی از زباله های موجود در شهرها و روستاهایی که در حاشیه جاده های اصلی قرار گرفته اند بدلیل حجم زیاد مسافر و گردشگرانی است که با بی توجهی زباله خود را به بیرون از خودرو پرتاب می کنند،که در آغاز هر سفر همراه داشتن کیسه زباله و انتقال زباله های خود به سطل های زباله شهری و روستایی ضروری است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست اظهار داشت: یکی دیگر از دلایل پراکندگی زباله در سطح شهرستان ساخت و سازهای غیر مجاز خارج از محدوده شهر و روستاها است که ساکنان ویلا ها زبالههای خود را در محدوده اطراف خود می ریزند و بدلیل متمرکز نبودن بارگذاری ها ، شهرداری ها و دهیاری ها امکان خدمات رسانی با این وسعت و حجم زباله تولیدی را ندارند.
میرزاکریمی در خاتمه از ساکنین افراد خارج از محدوده قانوني شهر و روستا ها خواست تا همکاری لازم را در زمینه مدیریت پسماند با شهرداری و دهیاری های محل خود داشته باشند و محیط اطراف زندگی خود را آلوده نکنند، چرا که حفاظت از محیط زیست وظیفه عمومی است.
انتهای پیام/






