شهردار دماوند خبر داد؛

اجرای طرح هندسی پروژه میدان قدس شهر دماوند با اعتباری بالغ‌بر 350 میلیون تومان/ اِلمانی برای پروژه میدان قدس طراحی می‌شود

شهردار دماوند از اجرای پروژه عمرانی میدان قدس با اعتباری بالغ‌بر 350 میلیون تومان و بهره‌برداری از آن در هفته دولت خبر داد.

عباس صفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: پروژه عمرانی میدان قدس دماوند بااعتباری بالغ‌بر ۳۵۰ میلیون تومان در حال اجراست و در هفته دولت مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به ترافیک و وجود تقاطع‌های هدایت نشده در این میدان باید طرحی هندسی در آن اجرا می‌شد تا هدایت مسیر به خوبی مشخص گردد و در این راستا طرحی تهیه شد.

شهردار دماوند ادامه داد: همچنین باید قسمتی از زمین در میدان قدس خریداری می‌گردید تا طرح مذکور اجرایی شود، در این خصوص به دلیل وجود تقاطع‌های نامتعارف در این میدان امکان بروز تصادفات زیادی وجود داشت که با انجام تغییراتی یک تقاطع هندسی تعریف کردیم.

صفری خاطرنشان کرد: با توجه به ورودی و خروجی‌های متعدد در میدان قدس، قسمتی از پروژه انجام شد و قسمت انتهایی کار نیاز به اصلاحاتی دارد که در حال اجراست.

صفری در خصوص تأمین اعتبار پروژه عمرانی میدان قدس دماوند گفت: در خصوص اجرای طرح هندسی تقریباً ۳۵۰ میلیون تومان تأمین اعتبار شده است و در بحث سیما و نظر آن المانی نیز طراحی خواهد شد؛ در زمینه هزینه‌های تکمیلی پس از تهیه طرح المان مبلغ تأمین اعتبار اعلام می‌گردد.

میدان قدس میدان قدس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا