اجرای نخستین مانور طرح تابش در شهرستان دماوند با مشارکت ۲۹ اکیپ عملیاتی توزیع برق استان تهران/ اصلاح خطوط ناپایدار شبکه توزیع برق در شهرستان دماوند حدفاصل آبسرد تا سربندان

نخستین مانور طرح تابش در شهرستان دماوند برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، صبح امروز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه، نخستین مانور تعمیرات اساسی بر روی شبکه توزیع برق شهرستان های استان تهران موسوم به طرح تابش با مشارکت ۲۹ اکیپ عملیاتی در شهرستان دماوند برگزار شد.

در مراسم اجرای مانور تابش در شهرستان دماوند رسولی‌نژاد نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی امام جمعه دماوند، طاهرخانی فرماندار دماوند با حضور میدانی در میان عوامل اجرایی از آنها قدردانی کردند.

قاسم شهابی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، هدف از اجرای طرح تابش را اصلاح شبکه و همچنین آمادگی برای مواجهه با بحران های احتمالی در تابستان سالجاری اعلام کرد و گفت: از ۸۰۰ خط اصلی توزیع برق که کل استان تهران را تغذیه و برق بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک را تامین می کند، ۱۵ خط ناپایدار شناسایی شده و با تلاش همکارانم تا قبل از آغاز تابستان، این خطوط ناپایدار اصلاح خواهند شد.

وی با اشاره به اجرای نخستین طرح تابش در شهرستان دماوند افزود: امروز با مشارکت ۲۹ اکیپ عملیاتی به همراه سرپرستان فنی، نظارت و ایمنی مطابق با سناریوی تعریف شده در حوزه معاونت بهره برداری، نسبت به اصلاح معایب فیدرهای بحرانی تونل ها و زرین دشت اقدام می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تصریح کرد: محدوده عملیاتی طرح تابش یک به وسعت ۳۰ کیلومتر، حدفاصل آبسرد تا سربندان است و در اجرای این طرح اکیپ‌های عملیاتی معین ۱ و ۲ از مناطق فیروزکوه، پردیس، لواسان، رودهن، قرچک، خاوران، اسلامشهر، پاکدشت، ری، چهاردانگه، کهریزک به همراه اکیپ های عملیاتی امور خدمات فنی معاونت بهره برداری مشارکت دارند و ۷۱۰ مقره، ۵۰ مانشن، ۱۰ کاتد و ۱۰ اسپیسر در طول اجرای طرح با کمترین اعمال خاموشی و کمترین آسیب به مشترکین تعویض می شوند.

شهابی در پایان با اشاره به خبر خوش وزیر نیرو در روز گذشته مبنی بر افزایش پاداش صرفه جویی مشترکان بخش خانگی تا ۲۰ برابر، گفت: ما با به کارگیری همه ظرفیت‌ها و با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا برق پایدار برای مشترکان در تابستان تأمین شود ولیکن بی تردید یکی از مولفه‌های مهم برای عبور از پیک تابستان ۱۴۰۲، همکاری و مشارکت مردم است که می‌تواند تضمین کننده این تلاش‌ها باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا