اجراي طرح نظارت بر نوشت‌افزار در آستانه بازگشايي مدارس شهرستان دماوند/ نظارت ۴ اکیپ بازرسی بر بازار در آستانه بازگشایی مدارس

رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند از اجراي طرح نظارت بر نوشت‌افزار در آستانه بازگشايي مدارس این شهرستان خبر داد و گفت: ۴ اکیپ بازرسی بر بازار در آستانه بازگشایی مدارس نظارت دارند.

رضا میرزاکریمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به بازگشایی مدارس، افزایش تقاضا در برخی از کالاها و خدمات در راستای پیشگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها، طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه بازگشایی مدارس در شهرستان دماوند آغاز شد.

وی افزود: بازرسان اتاق اصناف در این بازرسی‌ها با تخلفاتی همچون گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، تبلیغ خلاف واقع برخورد می‌نمایند.

رئیس اتاق اصناف شهرستان دماوند  گفت: کلیه صنوف و مراکز عرضه این کالاها موظفند با نصب اتکیت بر روی کلیه کالاها و درج نرخ نامه انواع خدمات، صدور فاکتور رسمی از سوی واحدهای صنفی برای مشتریان، رعایت نرخ‌های مصوب با درصد سود قانونی را رعایت کرده و همچنین از خرید و فروش هر گونه کالای قاچاق و تقلبی خودداری کنند.

میرزاکریمی تصریح کرد: شهروندان هنگام خرید لوازم مورد نیاز خود به واحدهای صنفی معتبر و دارای پروانه کسب مراجعه نمایند و همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق تلفن ۷۶۳۱۹۲۹۲ گزارش کنند تا در اسرع وقت جهت بررسی، اقدام لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا