اجراي طرح ضربتي جمع‌آوري سدمعبر در دماوند+تصاویر

1 (1)شهردار دماوند از اجرای عملیات جمع‌آوری سد معبر در شهر دماوند با تشکیل تیمی فعال همراه با رعایت تمامی اصول اخلاقی و هماهنگی نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تارود، “عباس صفری” با اعلام این خبر، اظهار کرد: یکی از اقدامات شهرداری در سطح شهر ساماندهی اصناف در تمام بخش‌ها به‌ویژه ساماندهی سد معبر است که این مهم طی چند روز اخیر با اجرای عملیات به‌طور جدی پیگیری می‌شود.

شهردار دماوند ادامه داد: در راستای اجرای صورت‌جلسه هفته گذشته ستاد سد معبر شهر دماوند، با حضور عوامل نیروی انتظامی، مجمع امور صنفی، تعزیرات حکومتی و مسئولان شهرداری نسبت به جمع آوری سد معبر قسمت جنوبی بلوار آیت اله خامنه ایی که یکی از محورهای اصلی شهر است اقدام شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه عمده این واحد های صنفی مصالح‌فروش، مواد غذایی، میوه فروش‌ها و.. بودند، تصریح کرد: برای کنترل سد معبر توجه به مولفه‌های اجتماعی، فرهنگی و ارشادی بر نگاه امنیتی غالب باشد، اما این به معنای خودداری شهرداری در برخورد قاطع با متخلفان نیست.

صفری با بیان اینکه این اقدام در طول سال استمرار خواهد داشت، بیان کرد: پیش از هرگونه برخوردی توسط ستاد سد معبر، به‌تمامی واحدهای صنفی توسط حوزه اصناف شهرداری و روابط عمومی اخطار کتبی و اطلاعیه با نصب بنر صورت گرفت.

این مدیر شهری استمرار در حل سد معبر را لازم و ضروری دانست و افزود: برای رفع مشکل سد معبر در سطح شهر لازم است در کنار برخورد قاطعانه، استمرار را نیز در دستور کار داشته باشیم تا این مهم برای کسبه نهادینه شود.

وی سد معبر را تضییع حقوق شهروندان و ایجاد چهره نامناسب در شهر دانست و خاطرنشان کرد: در رفع سد معبر باید کسبه و صاحبان مغازه‌ها پیشگام باشند و در کنار آن نیز مسئولان مربوطه چون نیروی انتظامی به‌عنوان ضابط قضایی این مهم را مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه ستاد ساماندهی سد معبر در شهرداری می‌تواند نقش موثری را در ساماندهی و یا برخورد با مسدود کردن معابر سطح شهر ایفا کند، افزود: با همت ستاد ساماندهی سد معبر در سطح شهر، تاکنون کسبه هایی که موجب سد معبر شده مورد شناسایی قرار گرفتند.

شهردار دماوند با اشاره به تبصره یک بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها در خصوص ممنوعیت سد معابر عمومی و اشغال پیاده روها و استفاده غیرمجاز آنها و میدان‌ها و غیره برای کسب و یا سکنی و یا هر نحو دیگر تصریح کرد: اجرای قانون سد معبر ضمن تأمین و حفظ حقوق شهروندان، موجب زیبایی معابر سطح شهر و نیز آرامش و آسایش آنان می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا