شهردار دماوند خبر داد؛

اتمام 90 درصد از عملیات معابر سطح شهر دماوند/ 160 معبر در منطقه مهک آسفالت و جدول‌گذاری شده است

شهردار دماوند از اتمام 90 درصد از عملیات معابر خبر داد و گفت: 160 معبر در منطقه مهک آسفالت و جدول‌گذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، عباس صفری در نشست خبری با اصحاب رسانه شهر دماوند اظهار کرد: توسعه و مشارکت اجتماعی به‌واسطه انتخاب اعضای شورای اسلامی شهر، اولین موضوعی است که مورد تأکید قرار دارد و انتخاب افرادی که در دوره گذشته در شورای اسلامی شهر دماوند قرار داشتند اتفاقی میمون و حاکی از عملکرد خوب فعالیت‌ها بوده است.

وی افزود: خوشبختانه بودجه سال ۹۶ در شهرداری دماوند تقریباً محقق شد و از طرفی همه پروژه‌هایی که قول آن را داده بودیم، از بحث توسعه شبکه معابر گرفته تا فضای سبز، گردشگری، فرهنگی و خدمات شهری به نتیجه رسید.

شهردار دماوند ادامه داد: 90 درصد از عملیات معابر شهر دماوند به اتمام رسید و در منطقه مهک می‌توان ادعا کرد که ۱۶۰ معبر آماده‌سازی، آسفالت و جدول‌گذاری شده و مردم از آن استفاده می‌کنند.

صفری خاطرنشان کرد: بحث عملیات معابر در بودجه سال آینده نیز مدنظر قرار دارد؛ نظر ما بر منطقه گیلاوند بود که با توجه به اینکه مهک منطقه‌ای با جمعیت بالا بود، موردتوجه قرار گرفت.

وی اضافه کرد: حتی محل‌های کم تردد نیز توسط شهرداری دماوند جدول‌گذاری و آسفالت شد و این نشان از عملکرد خوب شهرداری در توسعه شبکه معابر دارد؛ در واقع اولین محور توسعه به‌عنوان گسترش شبکه معابر را رقم زدیم.

شهردار دماوند گفت: برخی معابر شریان شهر هستند و شادابی برای شهر در پی خواهند داشت؛ از این میان می‌توان به بلوار بعثت اشاره کرد که تقریباً به خیابانی استاندارد تبدیل‌شده است.

صفری از بلوار شورا، مشاء، خیابان مطهری به‌عنوان راه‌های شریانی و گردشگری شهر دماوند نام برد و بیان کرد: اقدامات خوبی در سال گذشته در بلوار امام حسین (ع) با رویکرد گردشگری انجام شد و خیابان دشتمزار نیز با هدف بحث ارتباطی و گردشگری موردتوجه قرار خواهد گرفت.

طراحی پل ورودی شهر دماوند در سال 97 جهت کاهش ترافیک سه‌راهی گیلاوند

وی در خصوص شبکه معابر شهر دماوند عنوان کرد: طراحی پل ورودی شهر دماوند جهت کاهش ترافیک سه‌راهی گیلاوند در سال آینده مورد توجه قرار می‌گیرد که در صورت انجام، دسترسی بهتری به وجود می‌آید.

شهردار دماوند ادامه داد: همچنین عملیات جدول‌گذاری و آسفالت در قسمت بالای پل شلمبه مدنظر قرار دارد و دوربرگردانی نیز در قسمت زیرین پل شلمبه در دستور کار است که از ترافیک ناشی از تقاطع‌ها می‌کاهد.

شهردار دماوند ادامه داد: در حوزه غرب نیز 50 درصد از فضای قسمت پایین‌دست اداره گاز انجام‌شده و با تکمیل این پارک می‌توان گفت که قسمت ورودی حوزه غربی کامل شده است. همچنین 50 درصد از این امر در حوزه شمالی در سال آینده کامل می‌شود.

صفری در خصوص مکان دوشنبه‌بازار گفت: پیش‌تر زمینی در این خصوص وجود داشت؛ اما در حال حاضر با توجه به تجاری بودن آن، شهرداری برنامه‌ای برای آن ندارد و البته نظر بر ساماندهی در این حوزه با شکل بهداشتی و مرتب‌تر است. همچنین اگر بتوانیم بازار محلی با طراحی خوب و حوزه درآمدی بهتری در نظر بگیریم مدنظر قرار می‌گیرد.

شهردار دماوند اضافه کرد: تکمیل بلوار امام حسین (ع) نیز از موارد قابل‌توجه است؛ این بلوار طولانی‌ترین مسیری است که جنوبی‌ترین نقطه شهر یعنی پل شلمبه را به شمالی‌ترین نقطه در روح‌افزا متصل می‌کند و کاربرد گردشگری و دسترسی دارد.صفری خاطرنشان کرد: قسمتی از این پروژه در سال گذشته انجام شد و تعریض آن پس از بازگشایی‌ها و جدول‌گذاری در سال آینده صورت می‌پذیرد.

وی در خصوص منطقه مشاء و اجرای طرح بلوار توضیح داد: در این منطقه، وجود سراشیب و سربالایی به‌عنوان معضل به‌ویژه در ایام سرما مطرح است که موجب ایجاد ترافیک می‌شود؛ ولی مسیری با شیب فنی مجاز و آفتاب‌گیر، تهیه‌شده است که موجب دسترسی آسان‌تر و توسعه بهتری خواهد شد.

درختکاری ۳۰ هکتار واگذار شده از سوی اداره منابع‌طبیعی

شهردار دماوند در زمینه توسعه فضای سبز تصریح کرد: فضای سبز به عنوان مبنای حقوق شهروندی است؛ سرانه فضای سبز بر حسب طرح تفضیلی 25 مترمربع است در حالی که به ۳۶.۵ مترمربع به ازای هر نفر رسیده است.

صفری ادامه داد: در حوزه فضای سبز، آبرسانی همه نقاط شهر مدنظر قرار گرفته تا با ایجاد چند منبع در نقاط مختلف شهر، آب را پمپاژ کرده و به نقاط مختلف شهر منتقل کنیم.

وی بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر پارک‌های بزرگ شامل پارک خانواده، پارک پویش و دانش، پارک کوثر و شهربازی را توسعه دادیم.
شهردار دماوند تصریح کرد: همچنین دو منطقه به مساحت ۳۰ هکتار از اداره منابع‌طبیعی تحویل گرفتیم که عملیات درختکاری آن صورت گرفته و به حوزه فضای سبز اضافه خواهد شد؛ همچنین منطقه گردشگری چشمه‌اعلا نیز به این حوزه افزوده می‌شود.

حل مشکل آب‌گرفتگی معابر شهر

صفری با اشاره به مشکلات آب‌گرفتگی در برخی معابر که سالیان متمادی وجود داشته است، توضیح داد: پیشتر شاهد آب‌گرفتگی در ضلع شمال‌غربی بلوار بعثت بودیم که با زه‌کشی آب‌های سطحی،این مشکل حل شده است.

وی ادامه داد: همچنین هنگام بارندگی در بلوار آیت‌الله خامنه‌ای شاهد آب‌گرفتگی بودیم که هم‌اکنون طرح زه‌کشی در حال انجام است، که بخش عمده مشکل حل شده است؛ اگر مردم و شهروندان نیز به ما کمک کنند و از رها کردن زباله در جوی‌ها پرهیز کنند، دیگر شاهد این مشکل نیز نخواهیم بود.

امکان دپوی  ۱۴۰ تن زباله در بزرگترین سایت دپوی موقت

شهردار دماوند با اشاره به معضل در حوزه نخاله، پسماند و زباله، بیان کرد: در این خصوص دپوی موقت ایجاد شد که به‌عنوان بزرگ‌ترین سایت دپوی موقت شرق استان تهران است و در آن امکان ۱۴۰ تن زباله وجود دارد.

صفری گفت: در منطقه گندک نیز شرکتی با استفاده از شهرستان‌های دماوند و پردیس تأسیس کردیم که بازیافت زباله در آن انجام می‌شود که این موضوع به لحاظ زیست‌محیطی بسیار خوب است و با توجه به بحث شورای امنیت ملی در خصوص حفاظت از سرمنشأ سد ماملو اتفاق خوبی است.

وی اضافه کرد: این امر هم به لحاظ محیط‌زیستی حائز اهمیت است و هم از نظر اشتغال‌زایی بسیار مهم است؛ همچنین می‌توان از آن در بحث تولید برق استفاده کرد که در صورت ورود سرمایه‌گذار می‌توان به‌عنوان یکی از منابع توسعه پایدار از آن نام برد.

تعبیه پیش سردکن در کشتارگاه دماوند

شهردار دماوند با اشاره به موضوع کشتارگاه دماوند، خاطرنشان کرد: سالیان سال کشتارگاه با مشکلاتی مواجه بود؛ اما هم‌اکنون پیش سردکن در آن تعبیه‌شده و می‌تواند میزان قابل‌ملاحظه‌ای را در خود ذخیره کند؛ همچنین در بحث پساب کار مهمی در حال انجام است و با بستن قرارداد با دانشگاه صنعتی شریف، مطالعاتی در این زمینه انجام دادیم.

صفری ادامه داد: در این راستا در حال ایجاد تصفیه‌خانه و تبدیل هستیم که در واقع علاوه بر انباشت پساب، آن را به آب تبدیل خواهیم کرد.

وی از ایجاد سیل بند و ترمیم دیوارها در رودخانه تار و مشکیجه به‌عنوان دیگر اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری دماوند نام برد.

ساماندهی ایستگاه تاکسی در ضلع شمال غربی میدان 17 شهریور

شهردار دماوند با اشاره به موضوع ترافیک اظهار کرد: بلوار بعثت در محور شهدا در ایام اوج ترافیک شاهد قفل ترافیکی بود که خوشبختانه با انجام مطالعات در این خصوص، ظرف روزهای پایانی سال از چراغ‌های راهنمایی زمان‌دار استفاده می‌کنیم.

صفری افزود: بلوار شهید بهشتی و آیت‌الله خامنه‌ای جزو حوزه‌های در معرض آسیب ترافیکی است و به همین خاطر ملک مخابرات در ضلع شمال غربی میدان 17 شهریور را خریداری کردیم که هم ایستگاه تاکسی را ساماندهی کرده و هم به تعبیه پارکینگ در آنجا بپردازیم.

وی بیان کرد: در بلوار شهید بهشتی و آیت‌الله خامنه‌ای نیز سعی داریم که با استفاده از بخش خصوصی ساماندهی ایستگاه تاکسی و پارکینگ‌ها را موردتوجه قرار دهیم.

شهردار دماوند تصریح کرد: در خصوص بحث پارکومتر در بلوار آیت‌الله خامنه‌ای با سرمایه‌گذار به توافق رسیدیم و در شورای ترافیک استان مطرح و مصوب می‌شود که در صورت اجرای آن، اولین قدم‌های جدی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک اتفاق می‌افتد.

صفری در خصوص ترمینال برون‌شهری دماوند گفت: موضوع ترمینال برون‌شهری تقریباً به نتیجه رسیده است و تنها باید جابجایی در این خصوص صورت گیرد تا دوراهی گیلاوند به‌عنوان حوزه ترافیکی مهم و پرتردد تخلیه و از ترافیک آن کاسته می‌شود.

آتش‌نشانی منطقه مشا تقریبا تکمیل است

وی با اشاره به منطقه مشاء اظهار داشت: معضلاتی در این منطقه وجود داشت که سالیان سال با آن درگیر بودیم؛ خوشبختانه وضع موجود مصوب و تأیید شد که ضوابط آن در شورای عالی معماری شهرسازی مصوب و ابلاغ شد و طرح آن حداکثر تا نیمه سال آینده تهیه می‌شود.

شهردار دماوند ادامه داد: در بحث حوزه خدمات شهری نیز، آتش‌نشانی منطقه مشاء تقریباً کامل شده است و ناحیه مشاء نیز در سال آینده مورد توجه قرار می‌گیرد.

صفری خاطرنشان کرد: منطقه مشاء به‌عنوان منطقه گردشگری است و افرادی که از حوزه فرادست از آن بازدید کردند اذعان دارند که منطقه مشاء نمونه گردشگری است و می‌تواند نقش خوبی در حوزه گردشگری ایفا کند.

هتل آویشن، منحصر به فردترین هتل آپارتمان‌های ایران

وی تصریح کرد: دماوند جزو ۱۴ شهر نمونه گردشگری است و توانستیم مجوز چهار هتل را در آن صادر کنیم و از مجموعه هتل آویشن به‌عنوان منحصربه‌فردترین هتل‌آپارتمان‌های ایران نام برد.

شهردار دماوند ادامه داد: منطقه آویشن به مساحت ۲۳ هکتار است به‌عنوان نمونه گردشگری شناخته‌شده که قسمت‌هایی از آن تکمیل‌شده و برخی قسمت‌ها باید تکمیل شود.

صفری بیان کرد: در قسمت زیردست میدان معلم قسمتی به‌عنوان اقامتی داریم که با استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال اجراست؛ همچنین مجوز ایجاد هتلی در منطقه مشاء صادر کردیم که تا انتهای سال آینده به نتیجه می‌رسد؛ همچنین هتل دیگری در شهرک سپاه مجوز دادیم.
وی با بیان اینکه در سال گذشته به این تعداد زیرساخت گردشگری نداشتیم، تصریح کرد: اما اکنون می‌توانیم ادعا کنیم که برخی از مهم‌ترین زیرساخت‌ها در حال تکمیل است.

شهردار دماوند با اشاره به اینکه منطقه چشمه اعلا به حوزه‌ای برجسته در امر گردشگری تبدیل می‌شود، گفت: با توجه به سیما، منظره و ایجاد سردر در این منطقه، نقش مؤثری در زمینه گردشگری ایفا می‌کند.
صفری در خصوص منطقه شبلی اذعان داشت: شبلی به‌عنوان به یکی از حوزه‌های قوی تبدیل‌شده است و تعدادی برنامه فرهنگی نظیر برنامه تلویزیونی که در شبکه جام جم پخش شد، در آن برگزار شد و معرفی خوبی در حوزه گردشگری دماوند اتفاق افتاد.
وی همچنین از بحث سیما و منظر شهری به‌عنوان موضوعاتی نام برد که به لحاظ شهرسازی و معماری حائز اهمیت است و هم به لحاظ گردشگری از اهمیت خاصی برخوردار است.

میدان معلم در شهر دماوند به حوزه گردشگری و اجتماعی تبدیل شده است

شهردار دماوند افزود: میدان معلم در شهر دماوند نیز به حوزه گردشگری و اجتماعی تبدیل شده است و تا انتهای سال به اتمام می‌رسد و تجمع‌ها زیادی به منظور استراحت موقت در آن صورت می‌گیرد.
صفری با اشاره به اینکه میدان امام‌خمینی(ره) با ایجاد یادمان به عنوان نماد هویتی دماوند تبدیل شده است، ادامه داد: طرح خوبی نیز برای محور نور ولایت با توجه به مفاهیم آن و عملکرد شاخص در زمینه مذهبی، گردشگری و بناهای تاریخی تهیه شده که یادمانی ظرف مدت سه ماه به نتیجه می‌رسد.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه خمینی‌آباد جزو مناطق محروم است، اقدامات خوبی توسط شهرداری در آن صورت گرفته و اقداماتی نیز به لحاظ هویتی در آن اتفاق خواهد افتاد.
وی از ایجاد چندین نماد شهری در دماوند از جمله در ورودی این شهر خبر داد که در نقاط مختلف تسری می‌یابد.

اجرای طرح هندسی تقاطع خیابان‌های مطهری و تختی

شهردار دماوند بیان کرد: در بحث ترافیکی میدان قدس، تقاطع فرمانداری واقع در خیابان‌های مطهری و تختی نیازمند اصلاح بود که طرح هندسی خوبی طراحی شده که ظرف مدت روزهای پایانی سال به نتیجه خواهد رسید.

صفری اضافه کرد: در خیابان مطهری نیز با ایجاد طرح میدان قدس، ۹۰ درصد از فعالیت‌های عمرانی آن کامل می‌شود و پس از آن پیاده‌روسازی در آن نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

عملیات عمرانی ضلع غربی مسجد جامع با عملکرد گردشگری و مذهبی

وی از ایجاد آبشارها و آبنماها در سطح شهر از بلوار امام خمینی(ره) تا 17 شهریور، عملیات عمرانی ضلع غربی مسجد جامع، مرمت گنبد و مناره با عملکرد گردشگری و مذهبی با سنخیت مسجد جامع با هزینه‌ای بالغ بر 300 میلیون تومان به عنوان بخشی از اقدامات شهرداری دماوند نام برد.

شهردار دماوند در زمینه سیما و منظر شهری از اجرایی شدن طرح پیاده‌راه میدان ۱۷ شهریور تا میدان امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: در خصوص موضوع ترافیک، محورهای موازی مانند بلوار امام حسین(ع)، بلوار مطهری و خیابان شورا عملکرد بلوار امام خمینی(ره) را جبران می‌کند، همچنین اگر پارکینگی در این میدان محقق شود بسیار موثر خواهد بود.

صفری با اشاره به اینکه در بحث خدمات شهری سیستم هوشمندی در حال تعریف است، توضیح داد: اکثر سطل‌های زباله شهر دماوند دارای کد و مشخصات است که این موضوع در حال سرایت به همه قسمت‌های شهر در همه زمینه‌ها اعم از فضای سبز، آسفالت، جدول و چراغ‌های سطح شهر است که به این ترتیب به مدیریت واحد شهری بپردازیم.

آغاز فاز دوم بازار میوه‌وتره‌بار در سال 97

شهردار دماوند با اشاره به بهره‌برداری از فاز اول بازار میوه‌وتره‌بار از آغاز فاز دوم آن پس از تعطیلات نوروز خبر داد.

صفری بیان کرد: میدان معلم حوزه تجاری قوی است که در حوزه‌های تجاری نقاط مختلف شهر تاثیرگذار است و به عنوان الگوی اقتصادی و تجاری خوبی در این شهر شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: ما موضوعاتی مانند فاضلاب، پسماند و نخاله‌ها را به سمت سرمایه‌گذاری می‌بریم، در بحث گردشگری نیز شاهد استقبال چشم‌گیری هستیم که اشتغال، اقتصاد و گردشگری خوبی برای شهر دماوند به ارمغان می‌آورد.

49 درصد سهام شرکت توسعه عمران شهر دماوند، متعلق به شهروندان است

شهردار دماوند در خصوص شرکت توسعه عمران شهر دماوند اظهار داشت: همه شهروندان در این شرکت سهام‌دار هستند؛ 51 درصد از آن متعلق به شهرداری و مابقی بالغ بر 49 درصد متعلق به شهروندان است تا در فعالیت‌های شهرداری شرکت کنند.

صفری گفت: این شرکت علاوه بر این که بحث اشتغال را در پی دارد، موجب می‌شود که نیاز چندانی به سرمایه‌گذاری خارجی نداشته باشیم؛ نمونه تجربه‌شده آن را شهرداری دماوند در ساخت پمپ‌بنزین بعثت انجام داد که با استفاده از سرمایه‌های خرد، حوزه خدماتی خوبی در اختیار شهروندان قرار گرفت.

همچنین در ادامه این نشست حسین بختیاری، عضو شورای اسلامی شهر دماوند در خصوص سرمایه‌گذاری در دماوند اظهار داشت: به واقع زحمات زیادی برای برگزاری نشست‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان و در شهر دماوند کشیده شده و در پس ورود هر سرمایه‌گذار تلاش‌های بسیاری صورت گرفته است.
وی افزود: خداوند را شاکریم که در این سال‌ها توانستیم موجبات سرمایه‌گذاری در شهر دماوند را فراهم کنیم و امیدواریم که بتوانیم قدم‌های مثبتی نیز در آینده برداریم.
عضو شورای اسلامی شهر دماوند بیان کرد: شاخص‌ترین اقدام صورت‌گرفته در طول چند سال اخیر این بود که توانستیم روند مالی و بودجه شهرداری دماوند را به نقطه خوبی برسانیم.
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا