آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند/ شادمهر سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان دماوند شد

طی حکمی از سوی دکتر جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، کاظم شادمهر به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند معرفی شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، یین تکریم و معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند با حضور حمیدرضا حسین‌پور معاون توسعه منابع انسانی، علی ایلکا رئیس حراست، جمال محمدی مسئول بازرسی اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران و پرسنل اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند برگزار شد.

حسین پور با قدردانی از زحمات ارزشمند یزدانی در مدت مدیریت گفت: ایشان از مدیران فعال و توانمند بودند که ۱۳ ماه خدمت صادقانه به مردم شهرستان داشته و در ادامه برای ایشان از خداوند متعال آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

در پایان این جلسه معاونت توسعه منابع و پشتیبانی حکم کاظم شادمهر سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان را به ایشان تقدیم کرد.

گفتنی است در این جلسه از زحمات احمد یزدانی تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا