برگزاری کلاس های آموزشی مصرف بهینه آب در مدارس دماوند

دانش آموزان مدارس شهرهای تحت پوشش آبفای شرق استان تهران به همت روابط عمومی شرکت، با فرهنگ مصرف بهینه آب و شیوه های صحیح استفاده از آب آشنا شدند.

ab va fazlab

به گزارش تارود، مروجین فعال در دفتر روابط عمومی ضمن هماهنگی با مدیران مدارس شهرهای تحت پوشش ،نسبت به برپایی دو کارگاه آموزشی با موضوع مصرف بهینه آب برای دانش آموزان مقطع راهنمایی مدرسه حضرت خدیجه گیلاوند و مقطع ابتدایی مدرسه حضرت معصومه شهر پردیس که در مجموع بیش از 500 دانش آموز را شامل می شد اقدام کردند.

بنابر این گزارش در کارگاه های فوق دانش آموزان شرکت کننده با اقدامات و فعالیتهای روابط عمومی آبفا که در راستای ترویج صرفه جویی آب صورت می گیرد آشنا شدند.

بر اساس این گزارش همچنین با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و کمبود نزولات آسمانی در سال جاری مطالبی در خصوص جلوگیری از هدر رفت آب در مصارف غیر ضروری به دانش آموزان ، نحوه کاهش مصرف آب و روشهای استحصال آن از منابع آبی به دانش آموزان ارائه شد.

در پایان برنامه نیز اقلام تبلیغاتی از جمله دفتر یادداشت و خودکار در بین دانش آموزان توزیع شد.

گفتنی است روابط عمومی آبفای شرق استان تهران سالهاست بطور مسمر به منظور ایجاد بستر فرهنگی جهت آشنایی دانش آموزان با اهمیت آب و حفظ این نعمت الهی و جلوگیری از اسراف آن برنامه های آموزشی خود را در سطح مدارس اجرا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا