آغاز به کار پایگاه اورژانس ۱۱۵ مهرآباد رودهن / نجات جان کودک ۳ ساله در نخستین مأموریت

پایگاه اورژانس ۱۱۵ مهرآباد رودهن با پیگیری‌های دکتر رامین نماینده محترم مجلس شورای اسلامی، فرماندار محترم شهرستان دماوند، شهرداری و شورای اسلامی شهر رودهن و با همکاری ریاست اورژانس استان تهران دکتر توکلی و ریاست اورژانس شمال‌شرق استان تهران آقای یداللهی، فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، افتتاح رسمی این پایگاه به‌زودی با حضور مسئولان برگزار خواهد شد.

با راه‌اندازی این پایگاه، سطح پوشش خدمات فوریت‌های پزشکی در منطقه مهرآباد و شهر رودهن ارتقا یافته و زمان رسیدن نیروهای امدادی به محل حوادث به شکل محسوسی کاهش خواهد یافت.

در نخستین مأموریت این مرکز، کارشناسان اورژانس ۱۱۵ مستقر در پایگاه مهرآباد موفق شدند جان یک کودک سه ساله را که بر اثر حادثه غرق‌شدگی در استخر دچار ایست قلبی‌تنفسی شده بود، نجات دهند.

در این عملیات، آقایان علی سمنانی و محمد کرمانشاهی با حضور سریع در محل حادثه و انجام اقدامات تخصصی احیای قلبی‌ریوی (CPR)، پس از دقایقی تلاش مستمر، علائم حیاتی کودک را بازگردانده و وی را برای ادامه درمان به مرکز درمانی منتقل کردند.

این موفقیت در نخستین ساعات آغاز به کار پایگاه اورژانس مهرآباد، نویدبخش ارتقای سطح خدمات امدادی در منطقه و افزایش ضریب ایمنی و سلامت شهروندان است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا