آغاز برداشت زعفران از مزارع تحقیقاتی دانشگاه آزاد رودهن

همزمان با آغاز برداشت زعفران در نیمه اول آبان، برداشت از مزارع آموزشی دانشجویان کشاورزی واحد رودهن واقع در شهرستان که برای گذراندن دوره کارآموزی اقدام به کشت زعفران کردهاند، آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به کاهش میزان برف و باران در سالهای اخیر و مساعد بودن منطقه دماوند و رودهن برای کشت زعفران و جایگزین گیاهان مقاوم به بیآبی و سرما در این منطقه، دانشجویان این دانشکده در 3 گروه آموزشی به صورت روش کاشت تراکم با تعداد 5 پیاز، 3 پیاز و 2 پیاز اقدام به کاشت زعفران کردهاند که در روش کاشت 3 پیاز با کود دهی دامی یکسان برای همه روشها بیشترین گلدهی را به خود اختصاص داده است.
عباس باقی افزود: قسمت خوراکی زعفران کلاله قرمز رنگ سه برگچهای بوغی شکل که متصل به خامه سفید رنگ است؛ باید از گل جدا شود به طور متوسط از مقدار یک کیلوگرم گل زعفران مقدار 8/13 گرم کلاله زعفران خشک شده همراه با خامه که برابر با 3 مثقال است، به دست می آید.
لازم یه ذکر است هر مثقال زعفران برابر با 6/4 گرم و هر 216 مثقال زعفران یک کیلوگرم زعفران است.
منبع: آنا
انتهای پیام/ 226/ 422/ م