تکریم مسئولان از همسر مکرمه شهید والامقام محسن اکبراشرفی در آستانه سالروز عملیات غرورآفرین بیت المقدس

مسئولان شهرستان دماوند از همسر مکرمه شهید والامقام محسن اکبراشرفی در آستانه سالروز عملیات غرورآفرین بیت المقدس تکریم کردند.
به گزارش پایگاه خبری تارود، معاون سیاسی فرماندار شهرستان دماوند ، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند ، آقای فاضلی رئیس ستاد یادواره شهدای پاسدار ، آقای بخشی عضو معتمدین معین بنیاد شهید و مشاور ایثارگران فرمانداری با همسر مکرمه شهید والامقام محسن اکبراشرفی در آستانه سالروز عملیات غرورآفرین بیت المقدس آزادسازی خرمشهر دیدار کردند.
پاسدار شهید محسن اکبر اشرفی در اول فروردین ماه سال ۱۳۴۱ در شهر کیلان دیده بجهان گشوده و در اول اسفند ماه سال ۱۳۶۲ در پادگان دوکوهه بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسیدند. از این شهید والامقام یک فرزند فرزند به یادگار مانده است.
گوشه ای از وصیت نامه شهید: آن کس که به خاطر دین خود بکوشد خداوند مهربان ، دنیا و آخرت او را آباد سازد و آن کسی که با خدای خود آشنا باشد هرگز از بیگانگان ، زیان نخواهد دید. یکدم به مرگ بیاندیشید لذت ها پایان خواهد یافت. صداقت در گفتار و کردار و رفتار داشته باشید و تابع ولایت فقیه و در راه او باشید.
در این دیدار ضمن احوالپرسی از همسر محترمه شهید ، از مقام شامخ ایشان تجلیل بهعمل آمد.
انتهای پیام/