ارائه 8000 عنوان کتاب در نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران در دماوند/عرضه کتب دانشگاهی در نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران

1 (34)رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند با اشاره به ارائه بیش از هشت هزار عنوان کتاب در نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران در این شهرستان گفت: در این نمایشگاه کتاب‌های علمی و فرهنگی توسعه می‌باید و ساعت بازدید از این نمایشگاه تمدید می‌شود.

محمود پوردیوان بیگی مقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند با اشاره به تمدید ساعت بازدید از نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران در شهرستان دماوند اظهار کرد: استقبال باشکوه شهروندان شهرستان دماوند از این نمایشگاه فرصت را ایجاد کرد تا ساعت بازدید نمایشگاه افزایش بدهیم تا شهروندان فرصت بیشتری را جهت بازدید از نمایشگاه داشته باشند.

وی افزود: استقبال خوب دانشجویان مراکز دانشگاهی شهرستان دماوند باعث شد که از ناشران دانشگاهی درخواست کنیم در نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران نشریات خود را در رشته‌های حقوق، مدیریت، زبان، کامپیوتر و غیره عرضه کنند تا خدمات بیشتری توسط ناشران به دانشجویان ارائه گردد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند از ارائه بیش از هشت هزار عنوان کتاب در نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران خبر داد و گفت: تعداد موجود در روزهای اول و دوم نمایشگاه نیاز علمی و فرهنگی بازدید کنندگان را تأمین نمی‌کرد به همین منظور اقدام به آوردن کتاب‌های ناشران دانشگاهی به نمایشگاه کردیم.

پوردیوان بیگی مقدم تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ کتاب شرق استان تهران در شهرستان دماوند توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان با همکاری شهرداری و شورای اسلامی با حضور ۴۲ موسسه انتشاراتی گشایش‌یافته است که صبح‌ها از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و بعد از ظهر از ساعت ۱۵ تا ۱۹ آماده بازدید علاقه‌مندان دوستداران فرهنگ و ادب در سالن شهرک امامیه دماوند می‌باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا