آزادسازی ٢٦ هکتار از اراضی ملی روستای مهرآباد رودهن+تصاویر

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند گفت: ۲۶ هکتار از اراضی ملی پلاک ۲ فرعی از ۱۰ اصلی منطقه چهار چنار روستای مهرآباد بخش رودهن آزادسازی شد.

MERABAD (1)

ذکریا صفرزاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند، از اجرای حکم تخریب ۳۴ فقره ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه چهار چنار روستای مهرآباد بخش رودهن خبر داد و اظهار کرد: ۲۶ هکتار از اراضی ملی پلاک ۲ فرعی از ۱۰ اصلی این منطقه به ارزش ۵٣٠ میلیارد ریال، شامل ۵۱ فقره دیوار کشی و چند دستگاه بنای غیرمجاز با دستور مقامات قضایی و هماهنگی عوامل انتظامی تخریب و آزادسازی گردید.

وی با بیان اینکه برخی افراد سودجو هرزگاهی در این مناطق اقدام به ساخت و سازهای غیرمجاز می‌کنند، افزود: این مناطق جزء اراضی ملی محسوب می‌شود و همواره در رصد و گشت‌زنی اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند قرار دارد.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان دماوند تصریح کرد: بیشترین وسعت اراضی ملی استان تهران در شهرستان دماوند واقع است و اداره راه و شهرسازی این شهرستان با تلاش بسیار از آن‌ها نگهداری و حراست خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا