رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند اداره دامپزشکی شهرستان دماوند:

350 واحد عرضه کننده فرآورده‌های خام دامی و طیور تحت پوشش دامپزشکی دماوند/ اجرای طرح نوروزی نظارت بر واحدهای فروش فرآورده های خام دام و طیور در دماوند از 15 اسفندماه

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند با بیان اینکه 350 واحد عرضه کننده فرآورده‌های خام دامی و طیور تحت پوشش دامپزشکی این شهرستان هستند، گفت: طرح نوروزی نظارت بر واحدهای فروش فرآورده های خام دام و طیور در دماوند از 15 اسفندماه اجرا می‌شود.

سید علی امامی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند در خصوص طرح نوروزی نظارت بر واحدهای فروش فرآورده های خام دام و طیور اظهار داشت: این طرح همچون سال‌های قبل از 15 اسفندماه آغاز می‌شود و اکیپ‌ها برای بازرسی از مراکزعرضه فرآورده‌های دامی و مراکز نگهداری و تولیدات دامی سازماندهی می‌شوند.

وی افزود: معمولا در ایام نوروز کشیک وجود دارد و این طرح‌ها در تعطیلات عید نوروز نیز اجرا می‌شوند و واحدهای تحت پوشش در صورت تخلف پیگیری می‌شوند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند با بیان اینکه واحدهای مختلفی تحت پوشش این سازمان هستند، گفت: 300 تا 350 واحد عرضه کننده فرآورده‌های خام دامی، 2 کشتارگاه دام، یک کشتارگاه طیور، واحد بسته بندی و واحدهای دامداری و گاوداری تحت پوشش دامپزشکی شهرستان دماوند هستند.

امامی در خصوص نحوه نظارت و کنترل این واحدها عنوان کرد: در طرح نوروزی اغلب واحدهایی که با سلامت خوراک مردم مرتبط هستند همچون مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی، تولید، توزیع و نگهداری این مواد تحت کنترل دامپزشکی قرار می‌گیرند.

وی در رابطه با وضعیت بهداشتی کشتارگاه دماوند تصریح کرد: دامپزشک مقیم دارای پروانه بازرس بهداشتی در کشتارگاه مستقر است و تمام کشتارهای کشتارگاه از نظر بهداشتی، فرآیند بازرسی و نظارت بهداشتی حتما بر روی آنها انجام می‌شود.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند بیان کرد: بازرسی پیش و بعد از کشتار، آلودگی‌ها و انواع مراحل که در همه کشتارگاه‌ها انجام می‌شود در کشتارگاه دماوند نیز صورت می‌گیرد.

امامی گفت: به مردم توصیه می‌شود که حتما نسبت به این موضوع دقت کنند چرا که گاهی درب واحد صنفی قصابی یا مرغ فروشی، متصدی اقدام به کشتار می‌کند و این کشتار به سبب نبود نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی قاچاق محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: به مردم توصیه می‌شود حتما در واحدهای صنفی گوشت‌هایی که از کشتارگاه خارج شده و دارای علامت و نشانه هستند را خریداری کنند زیرا گوشتی که دارای لیبل نباشد احتمال دارد که خارج از کشتارگاه کشتار شده باشد و این گوشت‌ها به طور بالقوه قادر به انتقال بیماری‌های انگلی هستند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دماوند با اشاره به اینکه در سطح شهرستان به صورت روزانه بازدید انجام می‌شود، افزود: در طول سال حدود 5 یا 6 مورد کشتار قاچاق دیده شده است که صورت جلسه شده و گوشت ضبط می‌شود همچنین برای واحد صنفی مربوطه در تعزیرات حکومتی یا دادگاه پرونده تشکیل می‌شود.

وی تصریح کرد: گوشت ضبط شده بازرسی می‌شود و اگر مشکلی نداشته باشد برگشت داده می‌شود و اگر آلودگی در آن تشخیص داده شود معدوم می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا