رئیس هیات نظارت بر انتخابات مجلس در دماوند و فیروزکوه خبر داد؛

تایید صلاحیت 19 داوطلب انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه/ ورود به مجلس با کسب حداقل 20 درصد آرای صحیح حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه

رئیس هیات نظارت بر انتخابات مجلس در دماوند و فیروزکوه از تأیید صلاحیت 19 داوطلب انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه خبر داد و گفت: ورود به مجلس با کسب حداقل 20 درصد آرای صحیح حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه را در این دوره از انتخابات می‌خواهد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، عزت‌الله خانجانی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی مردم به طور مستقیم یا غیرمستقیم در تعیین سرنوشت کشور تأثیرگذار هستند.

وی افزود: انتخابات برای مردم فرصتی جدید برای پیشرفت کشور است و باید از این فرصت به خوبی استفاده شود، مردم با انتخاب فرد اصلح می‌توانند بهترین نقش را در سرنوشت کشور داشته باشند.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات مجلس در دماوند و فیروزکوه گفت: انتخابات یک فرصت و یک تهدید است، دشمن نیز در انتخابات به دنبال استفاده از فرصت‌ها برای دخالت در کشور است و تمام توان خود را با کمک افراد نفوذی برای رسیدن به اهداف شوم خود و ضربه زدن به نظام دنبال می‌کند.

خانجانی عنوان کرد: در انتخابات سه ضلع اصلی شامل مردم، نامزدها و مسئولان نقش بازی می‌کنند؛ از مردم انتظار می‌رود در انتخابات شرکت کنند و انتخابی شایسته براساس معیارهای مشخص شده توسط مقام معظم رهبری را داشته باشند.

وی تصریح کرد: الزامات گام دوم انقلاب با شاخصه‌های انتخاباتی تطابق دارد و شامل عدالت و مبارزه با فساد است، صراحت و شجاعت، انعطاف‌پذیری، نگاه خوش‌بینانه به آینده، مشارکت مردم، ارتقای بینش سیاسی مردم و… برخی دیگر از این شاخصه‌ها هستند.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات مجلس در دماوند و فیروزکوه گفت: مسئولان نیز باید اصل بی‌طرفی را رعایت کرده و به وظایف مشخص خود در راستای برگزاری انتخابات سالم ادا کنند، نامزدهای انتخاباتی نیز باید خود را واقعی و صادقانه به مردم معرفی کنند.

خانجانی بیان کرد: نامزدهای انتخاباتی وعده‌هایی که در توانشان و در توان کشور است را به مردم بدهند، تخریب دیگران یک معضل است و برخی کاندیداها تصور می‌کنند با تخریب دیگران می‌توانند خود را مطرح کنند.

وی ادامه داد: نامزدها نباید منافع ملی کشور را زیر سؤال نبرند، همچنین ستادهای مربوطه را کنترل کنند و پاسخگوی طرفدارانشان باشد، قوانین تبلیغات باید رعایت شود و به دنبال خرید آرا نباشند.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات مجلس در دماوند و فیروزکوه عنوان کرد: نامزدها هر چه زودتر ستاد خود را معرفی کنند و در صورت نیاز به حضور نماینده بر سر صندوق، 5 روز قبل از انتخابات آنها را به هیات نظارت معرفی کنند.

خانجانی ادامه داد: ناظر به اعمال نامزدها هستیم و در صورت تخلف امکان بازگشت نظراتمان وجود دارد، حتی بعد از تأیید نیز نظارت‌ها شدید است. نامزدها باید تخلفات را گزارش دهند تا به آنها رسیدگی شود.

وی افزود: در پای صندوق‌ها هیات اجرایی و هیات نظارت بر انتخابات حاضر هستند و کسی دیگر حق دخالت در انتخابات را ندارد حتی بازرسین نیز حق دخالت در اجرا را ندارند.

وی بیان کرد: تعداد خبرنگاران طبق هماهنگی‌ها مشخص می‌شود، خبرنگاران نیز باید اصل بی‌طرفی را در روز انتخابات حفظ کنند و به شائبه و شایعات دامن نزنند.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات مجلس در دماوند و فیروزکوه با بیان اینکه در دوره گذشته در سال 94 نصاب رأی آوری برای ورود به مجلس 25 درصد بود، گفت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی پیش رو، فرد منتخب در مرحله اول انتخابات باید حداقل 20 درصد از کل آرا را کسب نماید.

خانجانی با اشاره به وضعت احراز داوطلبان در تصریح کرد: از ۷۷ نفر ثبت نام اولیه ۷ نفر انصراف و ۷۰ نفر باقی مانده اعلام داوطلبی برای انتخابات مجلس کردند که ۱۹ نفر تأیید صلاحیت شدند و ۵۱ نفر صلاحیت‌شان احراز نشده است.

شورای نگهبان لیست نهایی تایید شدگان انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی حوزه دماوند و فیروزکوه را به شرح ذیل اعلام کرد.

۱. سید محمد ارمکان
۲. محسن اکبری
۳. سعید حاجی اکبری
۴. مصطفی خانزادی
۵. سعید درویشی
۶. شاهرخ رامین
۷‌. سید احمد رسولی‌نژاد
۸. نادر رشیدی جانیار
۹. مهدی شیرازی
۱۰. مجتبی صدیق دماوندی
۱۱. عیسی فرحی ولوکلایی
۱۲. حسن قزوینی
۱۳. امرالله کیا مقدم
۱۴. غلامعباس کیانی
۱۵. مجتبی گلبازی
۱۶. سعید محمد نجفی
۱۷. علیرضا محمدی فرد
۱۸. کامران نام‌آور
۱۹. حسام نوحی

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا