پلمپ یک واحد قنادی در منطقه گیلاوند به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی

کارشناسان شبکه بهداشت و درمان يك واحد تولید و عرضه کیک و شیرینی را به دلیل وجود نواقص بهداشتی در منطقه گیلاوند پلمپ نمودند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، پیرو نظارت بهداشتى كارشناسان بهداشت محيط، یک واحد تولید و عرضه کیک و شیرینی در گیلاوند به دلیل عدم توجه به اخطارهای صادره، عدم رعایت بهداشت فردی و بهداشت تجهيزات، برای مدت مشخصى پلمپ شد و پرونده نامبرده به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.

از شهروندان محترم درخواست می شود تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و بستر لازم را برای ایجاد و انتشار بیماری‌های منتقله از آب و غذا با توجه به فصل گرم سال فراهم می نمایند شایسته است گزارش و شکایت خود را در سامانه ۱۹۰ رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی جهت رسیدگی کارشناسان ثبت نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا