پایان مقتدرانه مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی رودهن/ البرز قهرمان شد/ تهران نایب‌قهرمان و مازندران سوم ایستاد

مسابقات سراسری قهرمانی تکواندو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در بخش آقایان، با حضور بیش از ۲۰۰ ورزشکار از ۱۹ استان کشور، پس از چند روز رقابت فشرده و نفس‌گیر، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و در مجموعه ورزشی شهید چمران، با موفقیت به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، همچنین واحد علوم و تحقیقات تهران با ۲۳۱ امتیاز در جایگاه چهارم تیمی این دوره از مسابقات قرار گرفت.

سرپرستی تیم استان تهران در این رقابت‌ها بر عهده دکتر رشید امیران، رئیس اداره ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بود.

آیین افتتاحیه این دوره از مسابقات با حضور دکتر علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر محید هاشم‌لو معاون توسعه امور ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران، دکتر زهرا شمس مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، جمعی از مسئولان شهرستان‌های دماوند و رودهن و پیشکسوتان ورزش برگزار شد.

دکتر علی افروس در این مراسم ضمن خیرمقدم به تیم‌های شرکت‌کننده و تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با تأکید بر رسالت دانشگاه در تربیت نسل جوان گفت: دانشگاه باید جوانانی مستعد، تلاشگر و متعهد را به جامعه تحویل دهد و ورزش دانشگاهی یکی از مهم‌ترین بسترهای تحقق این مأموریت است.

وی با بیان اینکه در این رقابت‌ها بازنده‌ای وجود ندارد، تصریح کرد: هر ورزشکاری که در کنار رقابت سالم، اخلاق، احترام به قانون و جوانمردی را رعایت کند، برنده واقعی میدان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با اشاره به جایگاه تکواندو در ورزش کشور افزود: تکواندو ورزشی ریشه‌دار و افتخارآفرین برای جمهوری اسلامی ایران است که علاوه بر موفقیت‌های بین‌المللی، حامل ارزش‌هایی همچون انضباط، احترام، خودکنترلی و روحیه پهلوانی است.

در ادامه، دکتر زهرا شمس مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته پژوهش، اظهار داشت: این سالن فقط محل رقابت ورزشی نیست، بلکه نقطه تلاقی دانشگاه، اراده جوانان و آینده‌سازی کشور است.

در پایان این دوره از مسابقات، به نفرات اول تا سوم هر وزن، حکم قهرمانی و مدال و به تیم‌های اول تا سوم نیز کاپ قهرمانی اهدا شد.

گفتنی است مسابقات سراسری قهرمانی تکواندو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در بخش بانوان نیز از ۲۶ تا ۳۰ آذرماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار خواهد شد.

دبیری اجرایی این دوره از مسابقات بر عهده دکتر رشید امیران، دبیر اجرایی مسابقات تکواندو قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور، بوده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا