همایش تخصصی «مادر، کلید تربیت و توسعه جمعیت» در دماوند

همایش تخصصی «مادر، کلید تربیت و توسعه جمعیت» در دماوند برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در روز سه‌شنبه ۲۷ آبان، سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران دماوند میزبان همایش تخصصی «مادر، کلید تربیت و توسعه جمعیت» بود. این برنامه از ساعت ۹ صبح با حضور ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین دهقان ـ نویسنده کتاب «مادر کشتی نجات» ـ آغاز شد و با حضور ۳۸۰ نفر از انجمن اولیا مدارس دخترانه، جمعی از کنشگران حوزه جمعیت و خانواده، نمایندگان بانوان ادارات، طلاب حوزه علمیه خواهران و دیگر مشتاقان این موضوع ادامه یافت.

در حاشیه این همایش، میز تخصصی مشاوره و ارائه خدمات مشاوره رایگان ویژه مادران با حضور مشاوران مجرب در زمینه خدمات آموزشی و بهداشتی برپا شد.

همچنین غرفه «نفس» با هدف جذب کنشگران فعال در حوزه پیشگیری از سقط جنین فعالیت داشت و مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

مشارکت‌کنندگان و نهادهای همراه در برگزاری این رویداد شامل دفتر امام جمعه شهرستان دماوند، امور بانوان و خانواده فرمانداری دماوند، کارگروه جمعیت جبهه فرهنگی شرق استان تهران، حوزه علمیه خواهران شهرستان دماوند، اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند، شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند، بسیج جامعه زنان شهرستان دماوند، اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند بودند.

این همایش با حمایت قرارگاه جمعیت شهرستان دماوند، رویکردی اجتماعی-فرهنگی داشت و با تاکید بر نقش کلیدی مادر در تربیت نسل و توسعه جمعیت، زمینه‌ای برای تبادل تجربه، آموزش و شبکه‌سازی فعالان این حوزه فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا