نظارت بهداشتی بر موکب‌ها و مراکز پخت غذای مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین در دماوند

همزمان با روز اربعین حسینی، کارشناسان بهداشت محیط این شبکه با حضور در موکب‌ها و مراکز پخت غذای ویژه مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین، بر روند تهیه و توزیع غذا نظارت کردند.

به گزارش پایگاه خبری تارود، در این بازدیدها، ضمن کنترل سامانه‌های آبرسانی موکب‌ها، عملیات کلرسنجی و نمونه‌برداری میکروبی انجام شد.

همچنین کلیه مواد اولیه مصرفی از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفت و آموزش‌های لازم در خصوص انتخاب ظروف یکبار مصرف مناسب برای غذای گرم و سرد به عوامل اجرایی ارائه گردید.

این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی و سلامت مواد غذایی و پیشگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با مصرف غذای ناسالم در ایام پرجمعیت اربعین انجام شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا