نظارت بر وضعیت بهداشت ظروف و وسایل مورد استفاده در رستوران‌های شهر دماوند

نظارت بر وضعیت بهداشت ظروف و وسایل مورد استفاده در رستوران‌های تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت جیلارد توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شد.

ب️ه گزارش پایگاه خبری تارود، در این کنترل نظارتی ضمن بازدید از رستوران، بارمیکروبی دست پرسنل رستوران بویژه آشپزخانه و ظروف و وسایل در حال استفاده از قبیل بشقاب، قاشق و چنگال، میز کار و تخته گوشت و… به روش دستگاهی و در محل توسط کارشناس بهداشت محیط مورد سنجش قرار گرفت. تعدادی از رستوران‌ها نسبت به شستشو و گندزدایی سطوح و ظروف مورد استفاده از حساسیت و دقت خوبی برخوردار بودند و در یک مورد نیز با آموزش لازم جهت شستشو و گندزدایی موثر تذکر لازم داده شد.

کارشناسان بهداشتی توصیه می‌نماید که شهروندان در هنگام مراجعه به رستوران جهت سرو غذا از استفاده ظروف مشکوک به آلودگی خودداری نمایند و در صورت داشتن هر گونه گزارش و شکایات بهداشتی پیرامون موضوعات بهداشت محیط به شماره تلفن ۷۶۳۱۴۴۴۱ داخلی ۱۱۰ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا