نتایج آزمون خوشنویسی در دماوند به‌زودی اعلام می‌شود

آزمون‌های دوره‌ای انجمن خوشنویسان ایران، شعبه دماوند، همزمان با سراسر کشور و طی روزهای ۵، ۶ و ۷ شهریورماه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، این آزمون‌ها در دو رشته اصلی تحریری و خوشنویسی با قلم‌نی و در هشت سطح آموزشی انجام شد؛ آزمون تحریری در سطوح مبتدی، تکمیلی و پیشرفته، و آزمون قلم‌نی در سطوح مقدماتی، تکمیلی، خوش، عالی و ممتاز برگزار گردید.

سید حسن بدیعی نامقی، مسئول انجمن خوشنویسان دماوند، با اشاره به حضور ۲۵ هنرجوی مستعد در این دوره، گفت: آثار هنرجویان پس از جمع‌آوری برای ارزیابی نهایی و صدور گواهینامه به مرکز انجمن خوشنویسان ایران در تهران ارسال شده است.

وی هدف از برگزاری این آزمون‌ها را سنجش پیشرفت هنرجویان، ارتقای کیفیت آموزش و آماده‌سازی هنرمندان برای مراحل بالاتر دانست و افزود: این رویداد با استقبال چشمگیر شرکت‌کنندگان و در بالاترین سطح نظم برگزار شد.

نتایج نهایی آزمون‌ها پس از ارزیابی و جمع‌بندی، از طریق انجمن خوشنویسان دماوند به هنرجویان اعلام و گواهینامه رسمی به قبول‌شدگان اعطا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا