مصوبه برای توسعه و آبادانی دماوند/ پایان سفر ۲ روزه استاندار تهران با تاکید بر تحول عمرانی، مهار ساخت‌وسازهای غیرمجاز و عبور از کشاورزی سنتی

استاندار تهران از تصویب ۶۳ مصوبه برای توسعه و آبادانی دماوند به‌عنوان دستاورد سفر دو روزه خود به این شهرستان خبر داد و با تاکید بر لزوم عبور از کشاورزی سنتی، مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و تسریع در پروژه‌های راهداری و راهسازی، ارتقای سرانه های درمانی و افزایش مدرسه سازی در دماوند را از اولویت‌های اصلی استان برشمرد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، محمدصادق معتمدیان، در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با محوریت شهرستان دماوند برگزار شد، اظهار داشت: سفر دو روزه ما به دماوند با هدف بررسی میدانی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و نیازهای اساسی این شهرستان صورت گرفت و با برگزاری جلسه نهایی شورای برنامه‌ریزی به پایان رسید.

استاندار تهران گفت: در این جلسه، ۶۳ مصوبه در حوزه‌های مختلف به تصویب رسیده است.

وی با اشاره به خطوط قرمز مدیریت استان در حوزه ساخت‌وسازهای غیرمجاز و حفاظت از حریم طبیعت و منابع ملی افزود: تخریب کوه‌ها و طبیعت با ساخت‌وسازهای غیرمجاز، حقوق مردم و نسل‌های بعد را تهدید می‌کند.

معتمدیان بیان کرد: مقابله با این روند، از اولویت‌های نظارتی استان است و از دستگاه‌های مسئول انتظار داریم با جدیت با متخلفان برخورد کنند.

استاندار تهران با اشاره به بحران آب و لزوم تغییر الگوی مصرف در بخش کشاورزی، تأکید کرد: ادامه کشاورزی سنتی، با شیوه‌های پرمصرف مانند آبیاری غرقابی، دیگر در استان تهران پذیرفتنی نیست، مسیر توسعه باید از اصلاح الگوی کشت، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و راه‌اندازی گلخانه‌ها عبور کند و این مهم نه‌تنها در کاهش مصرف آب موثر است، بلکه بهره‌وری اقتصادی کشاورزان را نیز افزایش خواهد داد.

معتمدیان یکی دیگر از محورهای اصلی مورد بررسی در این سفر را پروژه راهداری و راهسازی دانست.

وی در پایان تأکید کرد: مبنای تصمیم‌گیری در استان تهران بر اساس توسعه متوازن و رفع محرومیت ها و اولویت‌بندی نیازها و اجتناب از کلنگ‌زنی‌های غیرضروری است و طرح‌هایی که در این سفر تصویب شد، بر مبنای نیاز واقعی مردم و متناسب با ظرفیت‌های منطقه دماوند خواهد بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا