سرپرست فرمانداری شهرستان دماوند:
مرجعیت خبری در شهرستان دماوند وجود ندارد/ رسانهها از ارکان تأثیرگذار دموکراسی هستند/ مردمعملکرد مسئولان را قضاوت میکنندسرپرست فرمانداری شهرستان دماوند با بیان اینکه مرجعیت خبری در شهرستان دماوند وجود ندارد، گفت: رسانهها از ارکان تأثیرگذار دموکراسی هستند.
ب️ه گزارش پایگاه خبری تارود، اسماعیل حیدریآزاد در نشست صمیمی اصحاب رسانه، خبرنگاران و مسئولین روابط عمومی ادارات به مناسبت سومین روز از دهه مبارک فجر، نقش رسانهها را در مدیریت جامعه بسیار تأثیرگذار و حیاتی توصیف کرد.
️وی با تأکید بر جایگاه ویژه خبرنگاران در نظام مسائل شهرستان و استان گفت: رسانه به عنوان یکی از ارکان دموکراسی میتواند در پیشبرد اهداف جامعه و رفع مشکلات مردم نقشی اساسی داشته باشد؛ هر فردی در حد توان خود برای حل مشکلات شهرستان دماوند تلاش کرده و این مردم هستند که منصفانه عملکرد مسئولان را قضاوت میکنند.
️حیدریآزاد با اشاره به اهمیت مرجعیت خبری در شهرستان اظهار داشت: متأسفانه در دماوند مرجعیت خبری مشخصی وجود ندارد؛ اگر خبری منتشر میشود، باید منبع رسمی داشته باشد تا دیگر خبرنگاران بتوانند به آن مراجعه کنند؛ انتشار خبر باید مستند و مستدل باشد؛ صرف شنیدن یک مطلب و عدم بررسی صحت آن میتواند منجر به تشویش اذهان عمومی شود و حتی برخی ادارات و دستگاهها را به شکایت و ادعا وادارد.
*پیگیری مشکلات مردم اولویت مسئولان است/مسئولان مکلف هستند در کمترین زمان ممکن به مشکلات مردم رسیدگی کنند/ منبع اصلی خبر در دماوند، روابط عمومی فرمانداری خواهد بود/ ایجاد کانون خبرنگاران در دماوند در دستور کار قرار گیرد
سرپرست فرمانداری دماوند با تأکید بر اهمیت ارتباط مستمر مردم با مسئولان خاطرنشان کرد: دولت وفاق ملی از مردم، برای مردم و با مردم است.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران متکی به مردم است و مردم پایه اصلی حکومت به شمار میروند و مسئولان مکلف هستند در کمترین زمان ممکن به مشکلات مردم رسیدگی و آنها را پیگیری کنند.
️حیدریآزاد گفت: برخی از مشکلات شهرستان با ظرفیتهای داخلی قابل حل هستند، اما برخی مسائل نیاز به اعتبارات بیشتر و پیگیری از استان و کشور دارند و این وظیفه مسئولان است که مشکلات مردم را بهصورت جدی دنبال کنند.
حیدریآزاد در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: ادارات شهرستان دماوند موظف به معرفی مسئول روابط عمومی هستند تا امکان ارتباط و پیگیری موضوعات بهصورت مؤثر فراهم شود. وی تأکید کرد: منبع اصلی خبر در شهرستان، روابط عمومی فرمانداری خواهد بود و ادارات باید تمامی اخبار مهم را به این مرجع ارسال کنند و در صورت نبود موارد خاص، اخبار منتشر خواهد شد.
️وی با اشاره به ضرورت ساماندهی رسانهها و حمایت از خبرنگاران اظهار داشت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید ساماندهی رسانهها را بهعهده گرفته و پیگیری ایجاد کانون خبرنگاران در شهرستان دماوند را در دستور کار قرار دهد.
*ادارات شهرستان دماوند مکلف به پاسخگویی هستند
️سرپرست فرمانداری دماوند در ادامه بر لزوم پاسخگویی ادارات تأکید کرد و افزود: خبرنگاران پیش از انتشار هر موضوعی باید صحت آن را از اداره مربوطه جویا شوند و اگر مسئولی به سوال خبرنگاران پاسخ نداد، موضوع به فرمانداری اعلام شود و ما پیگیریهای لازم را انجام خواهیم داد.
حیدریآزاد تأکید کرد: ادارات مکلف به پاسخگویی هستند، مگر در مواردی که ممنوعیتهای قانونی وجود داشته باشد.
وی گفت: بسیاری از مسائل نیازمند دریافت مجوز از سوی شورای تأمین است و هر آنچه مردم نیاز دارند، بدانند باید با شفافیت پاسخ داده شود.
*اصحاب رسانه چشمان نظام هستند/ لزوم آموزش خبرنگاران در شهرستان دماوند/ تعداد خبرنگاران رسمی در شهرستان بسیار محدود است
️ حیدریآزاد با تأکید بر جایگاه مهم رسانه در جامعه اظهار داشت: در حال حاضر تعداد خبرنگاران رسمی در شهرستان بسیار محدود است؛ افرادی که بتوانند فضای خبری را تشخیص داده و بدون سیاهنمایی یا پمپاژ یأس و ناامیدی، مسائل را به ادارات منتقل کنند.
️وی اصحاب رسانه را چشمان بینای نظام توصیف کرد و افزود: کوچکترین مطالب و مشکلاتی که به گوش خبرنگاران میرسد باید به مسئولان منتقل شود و ادارات موظف به پیگیری این مسائل هستند.
️حیدریآزاد با اشاره به اهمیت آموزش خبرنگاران گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بر عملکرد پایگاههای خبری نظارت داشته باشد و همچنین زمینه برگزاری دورههای آموزشی خبرنگاری را برای علاقهمندان فراهم کند.
وی ادامه داد: ما آمادگی داریم افراد آموزشدیده را برای همکاری با ادارات و رسانهها معرفی کنیم و هرچه تعداد خبرنگاران شهرستان بیشتر شود، انعکاس اخبار مثبت نیز افزایش خواهد یافت.
️وی تصریح کرد: هرچند در کنار اخبار مثبت، اخبار منفی نیز وجود دارد، اما باید عملیات روانی مدیریتشدهای در فضای رسانهای داشته باشیم تا نتیجه آن به نفع مردم باشد.
انتهای پیام/