فرماندار دماوند خبر داد؛

مدیریت آب شرب منطقه مشاء به آبفای شهری واگذار می‌شود/ احداث کلانتری در منطقه مشاء در دستور کار می‌باشد

فرماندار دماوند با بیان اینکه مدیریت آب شرب منطقه مشاء به آبفای شهری واگذار می‌شود، گفت: احداث کلانتری در منطقه مشاء در دستور کار می‌باشد.

به گزارش پایگاه خبری تارود دماوند، مجید صفری در بازدید با اهالی روستای دشتک و منطقه مشاء جهت بررسی مشکلات اظهار کرد: آنچه برای منطقه مشاء اهمیت ویژه دارد، طرح تبدیل به منطقه منفصل شهری دماوند است که با توضیحات شهردار مشخص شد که این موضوع نهایی است.

وی افزود: بحث دیگر در خصوص منطقه مشاء، تبدیل آب آن از آبفای روستایی به آبفای شهری است که در نشست هفته آینده، این موضوع صورت می‌پذیرد و در اینجا نیز حاضریم که نظارت بر آب را در اختیار هیئت‌امنا قرار دهیم.

فرماندار دماوند با اشاره به اینکه منطقه مشاء به‌عنوان یک منطقه گردشگری دیده‌شده است، تصریح کرد: بر روی چشمه اعلاء و خود منطقه مشاء کار می‌شود و امیدواریم این منطقه به‌عنوان قطب گردشگری تبدیل شود و اقتصاد منطقه را دچار تحول کند.

صفری ادامه داد: همچنین موضوع احداث کلانتری در منطقه مشاء به تصویب رسیده است که مراحل واگذاری زمین و تامین اعتبار مورد نیاز در دستور کار می‌باشد.

وی با بیان اینکه ساخت‌وساز منطقه مشاء تحت کنترل شهرداری است و شهرداری باید نظارت کند، تأکید کرد: به مردم قول ساماندهی بافت ساخته‌شده و در حال ساخت را نیز داده‌ایم و آن نیز در برنامه‌هایمان است.

*مدیریت آب شرب روستای دشتک در اختیار شورا قرار می‌گیرد

فرماندار دماوند در خصوص روستای دشتک نیز بیان کرد: موضوع اصلی تعیین تکلیف حریم و بافت روستای دشتک است تا از این وضعیت خارج شود.

صفری خاطرنشان کرد: بحث آب شرب روستای دشتک که مشکل‌داریم و با توجه به نداشتن کنتور، قرار شد که امور آب دشتک در اختیار شورا با نظارت آبفای روستایی، قرار گیرد؛ کمی مشکلات برق و خدمات شهری داشتیم که این موضوعات دستور پیگیری داده‌ شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا