مدرسه استثنایی البرز نماد مهارت‌محوری و همراهی صمیمانه خانواده‌هاست

هم‌زمان با روز جهانی معلولین، مراسمی گرم و پرنشاط با حضور جمعی از مسئولان، خانواده‌ها و دانش‌آموزان در مدرسه استثنایی البرز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، این برنامه با اجرای آیتم‌های متنوع آموزشی و هنری همراه بود و حجت‌الاسلام والمسلمین فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان، علیرضا ابراهیم‌زاده مدیر آموزش‌وپرورش دماوند، حمید زمانیان معاون پرورشی و تربیت‌بدنی، مهرابی نایب رئیس شورای اسلامی شهر دماوند، محمد کفاشی مسئول دفتر شهرداری، عاطفه مهرنیا کارشناس امتحانات، حاجی‌حسینی مسئول فرهنگی شهرداری، کادر اجرایی، اولیا و دانش‌آموزان در این مراسم حضور داشتند.

در بخش ابتدایی برنامه، حجت‌الاسلام فتاح دماوندی با اشاره به توانایی‌های ارزشمند دانش‌آموزان توان‌خواه، بر لزوم توجه و حمایت همه‌جانبه از این عزیزان تأکید کرد.

پس از آن، مسئولان با حضور در کارگاه‌های آموزشی، از نزدیک شاهد مهارت‌آموزی، فعالیت‌های عملی و دستاوردهای قابل توجه دانش‌آموزان بودند؛ بخشی که مورد استقبال ویژه شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

علیرضا ابراهیم‌زاده مدیر آموزش‌وپرورش دماوند، ضمن قدردانی از تلاش‌های آزاده سمنانی‌رضا مدیر مدرسه، فعالیت معلمان را نمونه‌ای از «عشق، صبر و ارتباط مؤثر» دانست و گفت: معلمان این مدرسه با مهارت بالا، بهترین همراه برای این فرزندان عزیز هستند.

وی با تأکید بر رویکرد مهارت‌محوری افزود: رشد توانمندی‌های دانش‌آموزان نیازمند حمایت مشترک مدرسه، خانواده‌ها و مسئولان است.

مدیر آموزش‌وپرورش دماوند در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از همراهی خانواده‌ها گفت: از همه اولیا تشکر می‌کنم؛ همراهی شما بزرگ‌ترین سرمایه این مجموعه است.

ابراهیم‌زاده همچنین حضور در کنار دانش‌آموزان را یکی از بهترین روزهای کاری خود توصیف کرد و افزود: امروز یکی از زیباترین روزهای فعالیت اداری‌ام بود که در کنار این بچه‌های عزیز حضور داشتم.

این مراسم در فضایی سرشار از شادی، همدلی و نمایش توانایی‌های ارزشمند دانش‌آموزان برگزار شد و در پایان با اهدای لوح تقدیر، از دانش‌آموزان و معلمان تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا