معاون مسکن و بازآفرینی استان تهران:

متقاضیان مسکن مهر گیلاوند برای شفاف‌سازی نحوه هزینه‌ها باید درخواست گزارش حسابرسی تعاونی را داشته باشند/ متولی آماده‌سازی معابر مسکن مهر سایت امام رضا(ع) گیلاوند شهرداری دماوند است

معاون مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه متقاضیان مسکن مهر گیلاوند برای شفاف‌سازی نحوه هزینه‌ها باید درخواست گزارش حسابرسی تعاونی را داشته باشند، گفت: متولی  آماده‌سازی معابر مسکن مهر سایت امام رضا(ع) گیلاوند شهرداری دماوند است.

پرویز فیروز در خصوص مسکن مهر سایت امام رضا(ع) گیلاوند در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود دماوند اظهار کرد: برای انجام عملیات آماده‌سازی تفاهمنامه‌ای در این خصوص با شهرداری منعقد شده و ما به ازای کار ریالی، باقیمانده محاسبه شده و مقرر شده متناسب با پیشرفت فیزیکی در چند بخش به شهرداری پرداخت و کل سایت به شهرداری تحویل داده شود.

وی افزود: خدماتی که در تمام سایت مذکور انجام خواهد شد شامل اجرای آسفالت، جوی آب، دیوارسازی و… است که برآورد آنها تهیه شده و طی تهاتر زمین با شهرداری مقرر شده که شهرداری عملیات آماده‌سازی سایت را کامل انجام دهد و در اصل متولی سایت شهرداری است.

*اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید پیگیری‌های بیشتری در زمینه وضعیت تعاونی‌های مسکن مهر داشته باشد

معاون مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه این تفاهمنامه با حضور فرماندار منعقد شده است در ادامه افزود: مسکن‌های باقیمانده در سایت امام رضا(ع) شامل مسکن مهرهای تعاونی‌ها است که اغلب دو جانبه هستند، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید پیگیری‌های بیشتری را در زمینه وضعیت تعاونی‌ها به عمل آورد.

فیروز عنوان کرد: شهروندانی که عضو تعاونی هستند باید جلسات و مجمع عمومی تشکیل داده و درخواست گزارش حسابرسی دهند تا متعاقب آن مردم بتوانند با اعتماد بیشتری به تعاونی و اعضای هیات مدیره هزینه‌هایی که بر عهده دارند را پرداخت کنند و در نهایت واحدها ساخته شده و پروژه‌ها به اتمام برسند.

*متقاضیان مسکن مهر با طرح شکایت می‌توانند از عدم صرف هزینه‌ توسط تعاونی‌ها برای محوطه‌سازی جویا شوند

وی در خصوص تعاونی‌هایی که به تعهد خود در محوطه‌سازی عمل نکرده‌اند اما هزینه‌های مربوطه را دریافت کرده‌اند، گفت: شهروندان می‌توانند در این خصوص طرح شکایت کنند، اما قیمت‌ها افزایش یافته است و محل مصرف هزینه‌های محوطه سازی را باید از تعاونی جویا شد، قطعاً پولی که از مردم گرفته شده در جایی هزینه شده و ممکن است در ساخت پروژه یا انشعابات صرف شده باشد.

معاون مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران بیان کرد: زمان شروع پروژه‌ها، این ساختمان‌ها قیمت مشخصی داشته‌اند، اما کمتر بودن مشارکت عمومی و کمتر پول دادن تعاونی‌ها یا پول ندادن آنها می‌تواند در این زمینه دخیل باشد، همچنین این پروژه‌ها با افزایش قیمت‌ها تداخل پیدا کرده‌اند.

فیروز ادامه داد: مردم باید بدانند که این حرکت یک حرکت تعاونی بوده و همه باید کمک می‌کردند تا ساختمان ساخته شود و هرکسی باید آورده خود را می‌آورد.

وی افزود: اگر در یک تعاونی که 50 عضو دارد بیست نفر در مشارکت شرکت نکنند، قطعاً پروژه به اتمام نخواهد رسید و نمی‌توان با پول 30 نفر دیگر کل پروژه 50 تایی را به اتمام رساند بنابراین باید همه شرکت داشته باشند.

*همان‌طور که قیمت آپارتمان‌ها ارزشمند شده باید مابه التفاوت قیمت مصالح در زمان ساخت پرداخت شود

معاون مسکن و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در رابطه با تداخل پروژه‌ها با افزایش قیمت‌های فعلی بیان کرد: مردم باید این افزایش قیمت را قبول کنند، همان‌طور که آپارتمان‌ها ارزشمند شده است باید مابه التفاوت قیمت مصالح را نیز پرداخت کنند.

فیروز تصریح کرد: بنابراین اعضا باید حسابرسی کرده و بازرس گزارش حسابرسی ارائه دهد و محل مصرف هزینه‌ها بابت محوطه‌سازی را روشن کنند، سپس ما به تفاوت مصالح را پرداخت کنند تا پروژه به اتمام برسد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا