قطع رابطه با آمریکا خسارت نیست؛ امروز قویتر از دوران دفاع مقدس هستیم

امام جمعه دماوند با بیان این که قطع رابطه با آمریکا نعمتی الهی است و خسارت نیست، گفت: ایران امروز از دوران دفاع مقدس قویتر است.
به گزارش پایگاه خبری تارود به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی در خطبههای این هفته دماوند، به بررسی دستاوردهای ملت ایران در دوران دفاع مقدس و اهمیت قطع روابط با آمریکا پرداخت و با اشاره به دوران جنگ تحمیلی اظهار داشت که ملت ایران با تکیه بر روحیه جهادی، وحدت حداکثری و توان داخلی، و با یاری خداوند توانست بر دشوارترین فشارها غلبه کند.
او افزود که امروز ایران از هر زمان دیگری در دوران دفاع مقدس قدرتمندتر است و با شعار «میشود و میتوانیم» میتوان در همه عرصهها به موفقیت دست یافت.
امام جمعه دماوند همچنین به مناسبت سالگرد قطع روابط ایران و آمریکا در بیستم فروردین ۱۳۵۹ اشاره کرد و این روز را یک نعمت الهی دانست که باید گرامی داشته شود.
وی یادآور شد که جیمی کارتر، رئیسجمهور وقت آمریکا، در ۱۸ فروردین همان سال دستور قطع روابط سیاسی و بازرگانی با ایران را صادر کرد، تصمیمی که پنج ماه پس از تسخیر سفارت آمریکا در تهران گرفته شد.
به گفته او، امام خمینی این رویداد را به مردم تبریک گفت و آن را اقدامی به نفع مظلومان توصیف کرد.
حجت الاسلام فتاح دماوندی با انتقاد از تاریخ روابط ایران و آمریکا، اظهار داشت که آمریکاییها همواره حقوق ملت ایران را نقض کردهاند، از جمله از طریق نظریه ترومن و آیزنهاور، اصلاحات دوره کندی، تحمیل کاپیتولاسیون، حمایت از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، تأسیس ساواک و جنایات دوره کارتر.
او نتیجه گرفت که قطع این رابطه به صلاح ملت ایران بوده است و به شعری از سعدی اشاره کرد که انسان به خیر دیگران امید دارد، اما از کسی که جز شر نمیرساند، جدایی بهتر است، قطع رابطه با آمریکا نعمتی الهی است و خسارت نیست.
وی در بخش دیگری از خطبهها به نقش شهدا در جنگ ارادهها و روایتها پرداخت و از شهید صیاد شیرازی و شهید آوینی به عنوان الگوهای برجسته یاد کرد.
به گفته او، شهید صیاد شیرازی در نبردهای سخت خوزستان و کردستان نشان داد که جنگ تنها به تجهیزات نظامی محدود نیست، بلکه نبردی از ارادههاست، همچنین، شهید آوینی با دوربین خود ایمان و امید رزمندگان را ثبت کرد و با روایت فتح، نور را بر تاریکی غالب ساخت.
امام جمعه دماوند با بیان این که ایران امروز از دوران دفاع مقدس قویتر است، تأکید کرد که روایتهای شهید آوینی، که رزمندگان را در حال استقبال از شهادت با ذکر الله اکبر به تصویر میکشید، الگویی برای فلسطین، لبنان و یمن شد و به نمادی برای مستضعفان در برابر مستکبران تبدیل گشت.
او آوینی را سردار روایتها نامید که با نگاه عرفانی خود، ایمان و ایثار را فراتر از مرزهای جغرافیایی و قومیتی نشان داد.
در پایان، حجت الاسلام فتاح دماوندی به آثار ارزشمند شهید آوینی اشاره کرد و کتابهایی چون «توسعه و مبانی تمدن غرب»، «آینه جادو»، «حکومت فرزانگان» و «فتح خون» را نمونههایی از تفکر عمیق این شهید دانست که در زمینههای سیاست، سینما، رسانه و تاریخ اسلام تألیف شدهاند.
انتهای پیام/