فعالیت ۷۰ تا ۸۰ هزار کارگر در شهرستان دماوند/ هر شهروندی بخواهد، می‌تواند مشغول به کار شود/ توسعه مشاغل خانگی در دستور کار قرار دارد

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند از فعالیت ۷۰ تا ۸۰ هزار کارگر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تارود، محمدامین خدایاری ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، از بهبود شاخص‌های اشتغال در شهرستان خبر داد و گفت: در سه سال گذشته، دماوند در سامانه کشوری رصد اشتغال در رتبه برتر استان تهران قرار داشته است.

وی افزود: شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند در حال تکمیل و راه‌اندازی است و با بهره‌برداری از آن، فرصت‌های شغلی بیشتری برای شهروندان فراهم خواهد شد؛ همچنین شهرک صنعتی دانش‌بنیان در ناحیه صنعتی آینه‌ورزان نیز در حال اخذ مجوز و طی مراحل راه‌اندازی است که نویدبخش آینده‌ای روشن برای اشتغال در شهرستان خواهد بود.

خدایاری با تأکید بر ظرفیت بالای بازار کار بیان داشت: در حال حاضر هر شهروندی که اراده کند، می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن مشغول به کار شود.

به گفته وی، بر اساس آمار رسمی، حدود ۴۰ هزار نفر در دماوند تحت پوشش بیمه هستند و با احتساب اشتغال در بخش‌های غیررسمی، این عدد به حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر می‌رسد؛ با وجود این حجم از اشتغال، همچنان ظرفیت ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در شهرستان وجود دارد.

خدایاری در پایان با تأکید بر توانمندسازی خانواده‌های کارگری خاطرنشان کرد: در سال جاری، برنامه‌هایی در زمینه حمایت از فعالیت همسران کارگران در حوزه مشاغل خانگی تدوین شده و تسهیلات ویژه‌ای با نرخ بهره چهار درصد و اقساط بلندمدت برای این دسته از مشاغل در نظر گرفته‌ایم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا