ضرورت ایجاد دهکده سلامت در شهرستان دماوند/ با وجود مشکل کمبود آب، بحث تغییر کشت از ضروریات است/ ارتقای بیمارستان دماوند بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد/ مصوبه بیمارستان ۱۹۰ تخت خوابی در دماوند در حال پیگیری است/ دماوند و رودهن به کلینیک های تخصصی و درمانگاه نیاز دارد/ با توجه به وجود ناترازی ها، دماوند در بحث مزرعه خورشیدی عملکرد مطلوبی ندارد/ متاسفانه بانکها در پرداخت بسیاری از تسهیلات در زمینه اشتغال، ازدواج و فرزندآوری عملکرد خوبی نداشتند

فرماندار شهرستان دماوند گفت: مصوبه بیمارستان ۱۹۰ تخت خوابی در دماوند در حال پیگیری است.
ب️ه گزارش پایگاه خبری تارود، اسماعیل حیدری آزاد در نشست سرمایهگذاری برای تولید شهرستان با بیان اينكه شعار سال نباید صرفا در حد شعار بماند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب سالهاست که دغدغه معیشت و اشتغال مردم را دارند و این مهم در دولت محترم وفاق ملی با اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
️وی افزود: با توجه به قرارگیری شهرستان در شعاع ۱۲۰ کیلومتر تهران، نمیتوانیم نسبت به ایجاد کارخانههای جدید اقدام کنیم، اما در بحث بروزرسانی صنايع، استفاده از صنایع دانشبنیان، امکانپذیر است که خوشبختانه توانستیم موافقت احداث آن را اخذ نماییم.
️وی ادامه داد: هدف ما این است که بتوانیم در حوزه گردشگری، احداث هتل بوتیک، بومگردی و…اقدام نماییم؛ بسیاری از روستاهای دماوند میتوانند به عنوان هدف گردشگری به شمار آیند و میراث فرهنگی باید پیگیری لازم را در جهت احداث واحدهای بوم گردی انجام دهد.
️فرماندار دماوند با اشاره به موضوع درمان و توافقات صورت گرفته با رئیس دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: اجرای مصوبه بیمارستان ۱۹۰ تخت خوابی در دماوند در حال پیگیری است که امیدواریم با تامین بودجه، در دستور کار قرار گیرد؛ چرا که ارتقای بیمارستان دماوند بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.
️حیدری آزاد خاطر نشان کرد: ما در دماوند و رودهن نیاز به کلینیکهای تخصصی و درمانگاه داریم؛ همچنین با توجه به وجود اراضی در اختیار دانشگاه رودهن، میتوان با استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران خصوصی اقدام به ساخت بیمارستان کرد.
️وی از ایجاد دهکده سلامت به عنوان موضوعی مهم در شهرستان دماوند نام برد.
️فرماندار دماوند تصریح کرد: با توجه به تولید محصولات باغی، میتوان در بحث زنجیره غذایی نیز از سرمایهگذاران استفاده کرد.
️حیدری آزاد ادامه داد: با وجود مشکل کمبود آب، بحث تغییر کشت از ضروریات است و میتوان به سراغ کاشت درختان و محصولات درآمدزایی رفت که نیاز به آب کمتری داشته باشد؛ همچنین با توجه به وضعیت دماوند، کشت گلخانه بسیار موثر خواهد بود.
️وی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود ناترازیها، دماوند در بحث مزرعه خورشیدی عملکرد مطلوبی ندارد؛ لذا راه و شهرسازی موظف به تعیین اراضی در جهت راهاندازی مزرعه خورشیدی است.
️فرماندار دماوند با بیان اینکه ادارات در بحث ارائه بسته پیشنهادی در جهت سرمایهگذاری برای تولید ضعیف عمل میکنند، گفت: متاسفانه بانکها در پرداخت بسیاری از تسهیلات در زمینه اشتغال، ازدواج و فرزندآوری عملکرد خوبی نداشتند و ارائه گزارش عملکرد در این زمینه مورد تاکید است.
انتهای پیام/