شناسایی یک حلقه چاه غیرمجاز در حال حفر در منطقه کوی پزشکان آبسرد

یک حلقه چاه غیرمجاز در حال حفر در منطقه کوی پزشکان آبسرد توسط امور منابع آب دماوند شناسایی شد‌.

به گزارش پایگاه خبری تارود، حسن زحمتکش مدیر امور منابع آب دماوند با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به گزارش واصله و با اخذ دستور قضایی از دادستان محترم دماوند یک حلقه چاه غیرمجاز در حال حفر واقع در کوی پزشکان آبسرد شناسایی و با حضور عوامل اکیپ گشت و بازرسی این امور کلیه ادوات غیرمجاز توقیف و از ادامه حفاری چاه غیرمجاز جلوگیری بعمل آمد.

وی با بیان اینکه گروه‌های گشت و بازرسی این امور با هوشیاری کامل در منطقه حضور دارند و هر گونه برداشت غیرمجاز از آب‌های سطحی و زیر‌زمینی را رصد نموده و از این اقدام جلوگیری می‌نمایند، تاکید کرد: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب نگهداری و استفاده از ادوات حفاری بدون داشتن مجوز تخلف بوده و با قاطعیت تمام با آن برخورد می‌شود.

مدیر امور آب دماوند در پایان خاطر نشان کرد: هر گونه حفر و بهره‌برداری از چاه‌های غیرمجاز و برداشت آب از رودخانه‌ها بدون مجوز، جرم محسوب شده و امور منابع آب دماوند با هر گونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیر زمینی برخورد قاطع خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا